İyi akşamlar arkadaşlar, laptopa 8 fanlı sogutucu almama rağmen sıcaklık değerleri böyle. Normal değil sanırsam... Termal macun bakımları 3 4 ay önce yapılmış. Underwatt ile mi düşünmeliyim sıcaklıkları? Teşekkürler şimdiden hepinize mutlu akşamlar diliyorum
Detaylar
Kim cevapladı?İyi akşamlar arkadaşlar, laptopa 8 fanlı sogutucu almama rağmen sıcaklık değerleri böyle. Normal değil sanırsam... Termal macun bakımları 3 4 ay önce yapılmış. Underwatt ile mi düşünmeliyim sıcaklıkları? Teşekkürler şimdiden hepinize mutlu akşamlar diliyorum.
Eki Görüntüle 167961Eki Görüntüle 167962
Macun ne kullaniyorsunuz bir de laptop ustten mi hava atıyor alttan mi?
Macun ne kullaniyorsunuz bir de laptop ustten mi hava atıyor alttan mi?
3 4 aylık bilgisayar oldugu icin kullanmadım henüz hocam
Omen Gaming Hub'dan undervolt 0.14 UV yapın. ThrottleStop ile CPU'ya 45 watt limit koyabilirsiniz.
FPS kaybı yaşar mıyım hocam watt değerlerini düşündüğümde?
vada
Yetkin
3 4 aylık bilgisayar oldugu icin kullanmadım henüz hocam.
Rekabetçi harici yaşamazsın. RDR2'de hiç fark olmaz mesela.
3 4 aylık bilgisayar oldugu icin kullanmadım henüz hocam.
Bence soğutucu yerine stant kullanmanız daha doğru olur çünkü soğuk hava sıcak hava birleşince hava çıkışı verimli olmuyor dediğim standı alti boş olduğu için rahat çıkış verir.
Teşekkürler hocamRekabetçi harici yaşamazsın. RDR2'de hiç fark olmaz mesela.
Yarın stant deneyeceğim teşekkürlerBence soğutucu yerine stant kullanmanız daha doğru olur çünkü soğuk hava sıcak hava birleşince hava çıkışı verimli olmuyor dediğim standı alti boş olduğu için rahat çıkış verir.
Uyuyan Sincap
Üstün
Cihazın tam marka modeli nedir? Intel işlemci feci ısınır. Bu yüzden laptoplarda sonu HS ile biten Ryzen işlemci öneriyoruz.
Cihazın tam marka modeli nedir? Intel işlemci feci ısınır. Bu yüzden laptoplarda sonu HS ile biten Ryzen işlemci öneriyoruz.
HP Omen 16, 13500HX Intel işlemci hocam. Vallahi pişman oldum Intel işlemci aldığıma.
Uyuyan Sincap
Üstün
HP Omen 16, 13500HX Intel işlemci hocam. Vallahi pişman oldum Intel işlemci aldığıma.
13500HX serisi tabii ısınır. Intel dediğin masaüstünde iyi. Vereceksin yemini suyunu(elektrik, sıvı soğutma) sana yüksek GHz değerlerini sunacak. Hep en yüksek hız aşırmalar i9 larda yapılıyor. Isınması eğer throttle gitmiyorsa çok sorun değil Intel dayanıklıdır ama bir o kadar da laptopluk değildir.
Turboda 157 watt çekiyormuş ekran kartı o kadar çekmez