aliosmank403 5
Çalışkan
Aylardır üzerinde çalışıyorum, büyük ihtimalle oyunu çıkartabilirim.
Son gelişmeler:
Eki Görüntüle 281888
Kart kataloğundaki oyuncular için özel bir render Script'i yazdım. Dilediğim gibi pozlama verip, ışıklandırmasını yapabiliyorum.
Eki Görüntüle 281889
"Oyunun "press to any key" menüsünü oyunun kendi assetleriyle güncelledim. Bu assetler tam olarak nerede, neden kullanıldığını pek araştırmadım ama neymar sanki Amedspor'dan çıkmış gibi
Eki Görüntüle 281890
Transfer sistemini de tam olarak bitirmiş bulunmaktayım, satın alma işlemleri dahil.
Eki Görüntüle 281891
Kart destelerini, takım ruhunu ve yönetimini de aynı şekilde tamamladım.
Proje %70 oranında tamamlandı diyebilirim, ileriki vakit Production'a çıkartabilirim. Ayrıca maddi kaynak gerektiren durumlarla kendim yüzleşmemem için güvenilir bir yoldaş arıyorum.
Sırf yeteri kadar mesajım yok diye projeleriniz kısmına konu açamadığım diye başka kategoriye konu açtım diye konum reddedildi
Projeden bazı görseller paylaşayım en azından:
Eki Görüntüle 281913
Eki Görüntüle 281915
Eki Görüntüle 281916
Eki Görüntüle 281910
Eki Görüntüle 281911
Eki Görüntüle 281909
Hocam antrenman kısmını nasıl çözdünüz acaba antrenman kısmı sorun çıkarıyor 8 sn sayacında oyun bazen haritayı gezdirmeye buga giriyor antrenmanlara başlayabilindiğinde ise saymıyor ve sağdaki kutularda olan antrenmanlarda rakipler görünmüyor taktikler değişmiyor. Direkt sunucu yapısını oturtarak database vb bağlayıp sabit hesap ile mi ilerleyerek antrenman kısmınıda tamamladınız yoksa her açılışta sıfırlanan geçici yöntem ile mi?