Bilgi için teşekkürler, aynı fiyatta 1st Player ve MSI 850W Gold güç kaynağı vardı. Bu gece indiriminde 8000 TL idi. Düz C1000 olanlar 12K fırlamış. F/P niyetine bence alınır. Sonuçta A++ olmasına çok gerek olmadığını düşünüyorum, yeni üretimde, seride iç bileşen kalitesinden en fazla ne kadar kısılabilir? CWT yerine HEC üretimi. Bu seride sessizliğe daha fazla önem verildiğini duydum. Bence anlık fırsatları değerlendirmekte çok sorun yok. Yoksa zaten şu anki fiyatından alınmaz. 8000 TL'ye muadillerine göre alınırdı. Onun haricinde beyaz sisteme beyaz PSU ya da Sleeve kablo olayına katılıyorum, kullanıcı öyle istiyorsa öyle almalı. Zaten High Power'dan buralara gelindi. Bana kalsa High Power 1000W alsın, parası da cebinde kalır. Görsellik ön plandaysa fiyat şu anki olduğu gibi x2'ye yükseliyor. Bütçe dahilinde her şeyi almak mümkün tabii.
Zaten 1000W Overkill en baştan beri, 850W fazlasıyla yeterli bu sisteme. High Power alıp geçmesi lazımdı, bütçesi yoktu. Sonrasında bütçeyi artırdı belli ki. Anakart ve kasa kısmında da kesenin ağzı açılmış burada. En baştan zaten böyle aktarsaydı Premium parçalar önerilirdi. Bazı parçalar Premium olsa da çok önemi yok, anakart mesela X870E Aorus alındığında 1 FPS katkısı olmayacak Force kartına göre. Onları da aktarmıştım.