Bütçe
90.000 TL
@menn bu arada Hepsiburada kartı çıkmadı ise Yapı Kredi bankasından teminatlı kredi kartı başvurusu yaparak almanız mümkün.

Tüm parçaları tek bir yerden alınca haliyle bazı fırsatlar kaçıyor.

Maalesef öyle ve Hepsiburada pahalı.

Bu ürünün iç bileşen kalitesi üst düzey. Forumlarda en çok tavsiye edilen PSU'lardan.

Bu ürünün aynı model ismiyle başka yıllarda ürettiği ve kalite farkı olduğunu görmüştüm.

Seçtiğiniz kasa küçük model olan olduğu için anakartınız sığmıyor. Ya anakartı B650M pz ile değişeceksiniz ya da kasayı 100R ile değişeceksiniz.

Güç kaynağı için @Yusuf7878 uygun ve kalite ürün önerebilir.
hocam kasayi degistirdim tesekkurler gozden kacmis.

@menn bu arada Hepsiburada kartı çıkmadı ise Yapı Kredi bankasından teminatlı kredi kartı başvurusu yaparak almanız mümkün.

Maalesef öyle ve Hepsiburada pahalı.

Bu ürünün aynı model ismiyle başka yıllarda ürettiği ve kalite farkı olduğunu görmüştüm.
hocam maalesef o da basarisiz yapikrediyle aram kotu birazcik😂

Onu da ben sana ileteyim. Ama beyaz değil, İncehesap'ta indirimdeyken NZXT mantıklı olur.

Az kontrast yaratman iyi olabilir, bembeyaz olması çok iyi değil. Kablolar arkada zaten, GPU hariç.

@menn Onun haricinde 23K fiyata şu anda İncehesap 9850X3D satıyordu, tükendi. Onu alabilirdin elini çabuk tutsan. Sonradan birkaç stok açtılar, onlar da tükendi. :) 9800X3D'den çekirdek harici farkı yok gerçi, 5.6 GHz Boost yani, 9800X3D 5.2 GHz Boost.

HBurada şartı varsa başka PSU bakarsınız. Taksit istiyorsan yani, İncehesap 3 taksit yapıyordu vade farksız, ona bakarsın. Güvenilir firma.
hocam ben biraz dusundum 1000W sizce de fazla degil mi? 5080 sistemlere bile 850W yetiyor. Biraz daha uygun bir sey alamaz miyiz?

hocam kasayi degistirdim tesekkurler gozden kacmis.

hocam maalesef o da basarisiz yapikrediyle aram kotu birazcik😂

hocam ben biraz dusundum 1000W sizce de fazla degil mi? 5080 sistemlere bile 850W yetiyor. Biraz daha uygun bir sey alamaz miyiz?

Alırsın. 5080 sisteme 850W modüler yeterli.

@menn Sorun fiyat avantajı ya da F/P ürün olmaması şu anda. Beyaz seçenek zaten yok gibi PSU kısmında. @LH44 attığını tercih edebilirsin. Ya da aynı paraya NZXT C1000 al.

Alırsın. 5080 sisteme 850W modüler yeterli.

@menn Sorun fiyat avantajı ya da F/P ürün olmaması şu anda. Beyaz seçenek zaten yok gibi PSU kısmında. @LH44 attığını tercih edebilirsin. Ya da aynı paraya NZXT C1000 al.
oneri yapabilir misiniz kafam cok karisti ne zormus sistem dizmek😂
gormedim hocam yazmissiniz zaten. tamamdir onerinizi dikkate alicam cok tesekkurler herkese.

Dosya Ekleri

• IMG_1197.webp
    IMG_1197.webp
    338,7 KB · Görüntüleme: 38
bu PSU'yu soracaktim hocam alinir mi sizce? hem de moduler.

MSI bilhassa kimse önermiyor PSU kanadında. MPG altında MSI ben almazdım. Bulaşmayın. Belki normal kullanıcıya çok farkı olmaz ama aynı fiyat bandında daha üst Tier ürünler var. MSI fiyatları hayli kabarık.

1771622300635.webp

bu PSU'yu soracaktim hocam alinir mi sizce? hem de moduler.

5K olsaydı alınırdı. MSI bu paraları hak etmiyor maalesef. Aynı bütçede üst düzey ürünler var. MSI aynı segmentte yarışamaz, fiyatlar uçuk. Bu ürün ancak 4.5-5K bandında olsa F/P niyetine alınır.