Bütçe
90.000 TL
PSU bu anakartlarda gozukuyor mu? Beyaz olmasi çok da muhim degil gozukmuyorsa😂

Kasa içinde PSU için ayrılan yeri, kasa kapaklarını açmazsanız göremezsiniz.
Ayrıca videolarda gördüğüm kadarıyla, her bileşenin beyaz rengini kullanırsanız görüntü çok kötü oluyor. Araya küçük griler, siyahlar girince daha güzel oluyor. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz 😀
Paylaştığım videoda, bahsettiğim kasanın küçük olanı kullanılıyor. Boyut dışında her şeyi aynı.

Not: Başka video ile karıştırdım. Videodaki kasa ATX olan büyük kasaymış.

Son düzenleme:
Hocam anakarti MSI B850 ile degistirdim ama attiginiz PSU hepsiburadada yok bana hepsiburadada olan moduler bir psu onerebilir misiniz? Ileride 5070 serisi alacagim icin 850W yeterli olur mu yoksa 1000W mu almaliyim?

Kasa içinde PSU için ayrılan yeri, kasa kapaklarını açmazsanız göremezsiniz.
Ayrıca videolarda gördüğüm kadarıyla, her bileşenin beyaz rengini kullanırsanız görüntü çok kötü oluyor. Araya küçük griler, siyahlar girince daha güzel oluyor. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz 😀
Paylaştığım videoda, bahsettiğim kasanın küçük olanı kullanılıyor. Boyut dışında her şeyi aynı.

Not: Başka video ile karıştırdım. Videodaki kasa ATX olan büyük kasaymış.

Hocam kasa gayet şık duruyor son olarak PZ anakart ekledim gayet temiz duracak tesekkur ederim. Evet biraz siyahla harmanladigimizda daha iyi bir goruntu olacaktir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• IMG_1195.webp
    IMG_1195.webp
    311,9 KB · Görüntüleme: 28
Toplam 77bin TL tuttu. Geriye sadece moduler PSU kaldi. Karar verdikten sonra siparis vermeden son halini tekrar paylasirim hocam.

Onu da ben sana ileteyim. Ama beyaz değil, İncehesap'ta indirimdeyken NZXT mantıklı olur.

Az kontrast yaratman iyi olabilir, bembeyaz olması çok iyi değil. Kablolar arkada zaten, GPU hariç.

@menn Onun haricinde 23K fiyata şu anda İncehesap 9850X3D satıyordu, tükendi. Onu alabilirdin elini çabuk tutsan. Sonradan birkaç stok açtılar, onlar da tükendi. :) 9800X3D'den çekirdek harici farkı yok gerçi, 5.6 GHz Boost yani, 9800X3D 5.2 GHz Boost.

HBurada şartı varsa başka PSU bakarsınız. Taksit istiyorsan yani, İncehesap 3 taksit yapıyordu vade farksız, ona bakarsın. Güvenilir firma.

Son düzenleme:
Toplam 77bin TL tuttu. Geriye sadece moduler PSU kaldi. Karar verdikten sonra sipariş vermeden son halini tekrar paylasirim hocam.

Seçtiğiniz kasa küçük model olan olduğu için anakartınız sığmıyor. Ya anakartı B650M pz ile değişeceksiniz ya da kasayı 100R ile değişeceksiniz.

Güç kaynağı için @Yusuf7878 uygun ve kalite ürün önerebilir.

Seçtiğiniz kasa küçük model olan olduğu için anakartınız sığmıyor. Ya anakartı B650M pz ile değişeceksiniz ya da kasayı 100R ile değişeceksiniz.

Güç kaynağı için @Yusuf7878 uygun ve kalite ürün önerebilir.

Kalite işte benim önerdiğim, var mı daha ötesi. :) MSI Gold almaktan iyidir, o da aynı fiyat.

Bu ürünün iç bileşen kalitesi üst düzey. Forumlarda en çok tavsiye edilen PSU'lardan.

Hem uygun hem kalite artık çok mümkün değil gibi. Bu attığım da zaten indirimde. Bütçe dahilinde alınır. Kablolama arkadan olacak zaten. GPU haricinde. Her şey bembeyaz olması çok mantıklı gelmiyor bana, kontrast lazım.

1000W Overkill bu sisteme ama 850'likler ile arasında neredeyse fiyat farkı yok, modüler olarak bakarsan. Ve üst düzey bir PSU. Alabilirse alsın indirim bitmeden.

Kalite işte benim önerdiğim, var mı daha ötesi. :) MSI Gold almaktan iyidir, o da aynı fiyat.

Bu ürünün iç bileşen kalitesi üst düzey. Forumlarda en çok tavsiye edilen PSU'lardan.

Hem uygun hem kalite artık çok mümkün değil gibi. Bu attığım da zaten indirimde. Bütçe dahilinde alınır. Kablolama arkadan olacak zaten. GPU haricinde. Her şey bembeyaz olması çok mantıklı gelmiyor bana, kontrast lazım.

Yazdığınızı geç gördüm, MSI sitede kasa uyumlu olup olmadığına bakıyordum 🙂

Alabilirse alsın indirim bitmeden.

Hepsiburada alışveriş kredisi kullanmak istiyor.