Gen5 PSU olayı önemli, modüler olayı tercihe kalmış. Benim önceliğim modüler olması olmaz. 1000W gen5 olması yeterli. Kasa tercihi sana kalmış, atılan modeller gayet iyi zaten. Geleceğe dönük 1000W olması iyi olur. Phantom yeterli, detaylı ayarlar için konu açarsan yardım ederler.
Ben tercih etmezdim, israf olarak görüyorum bu tarz şeyleri. Phantom EVO olsaydı onu alırdım hatta, spirit varken onu alsan yeterli gelir. Pearless'e göre daha iyi performansı.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.www.gaming.gen.tr
@menn bunu al bütçe varsa. Yoksa Phantom. +1.000 TL üzerine eklendi bunların, hal böyleyken israf etmek çok uygun olmaz.
Kasa yüksekliğini kontrol et siteden. Montede sorun yaşamayın. Bu SE model değil.
Hocam CPU boslugu olarak gozukuyor galiba kontrol eder misiniz sıkıntı yasar miyim?