- Makaleler
- 1
Bu da NZXT olan. Yine bakarsınız PSU muhabbetine. HBurada şartı varsa uğraştırır.
Eki Görüntüle 228583
Bu da NZXT olan. Yine bakarsınız PSU muhabbetine. Hburada şartı varsa uğraştırır.
![]()
Nebi Akgün - PSU Tablosu (beta)
docs.google.com
Hepsiburada tok satıcı yeri bir bakayım dedim başka siteyle arasında 1.500 TL fiyat farkı var. Ürünün normalde 50klık fiyatı olsa derim tamam 50k da bu fiyat aralığı normal olabilir. Başka sitede 6185 TL olan ürün Hepsiburada 7780 TL.
@Ayhan Dönmez, Gold Core serisi düz C1000'in iç bileşen anlamında kısılmış hali. A Tier'i hak edecek bir güç kaynağıda değil. A- veya b+.
Gidip de 5090 takmayacaksanız 850W şu an piyasadaki neredeyse tüm güç kaynaklarına yeter. Ben ileride sıkıntı yaşamak istemiyorum diyorsanızda:
![]()
Enermax Revolution D.F. X 1650W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1650EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…www.gaming.gen.tr
Fiyatı 1650W için hala çok uygun.
Ben beyaz almayı öneririm. Beyaz sisteme siyah kablolar sırıtıyor. @LH44'ün attığı güç kaynağı direkt beyaz sleeve kablo ile geliyor.
Ayrı olarak sleeve kablo buna bakılabilir yalnız 12VHPWR/12x6 yok. Beyaz stoku yemişler.
Sessizlik ön plandaysa:
En sessiz model bu şu anlık.
LH44'un attığı guc kaynagi gercekten cok uygun ama Hepsiburada'dan almam gerekiyor suanlik kartlarimi kullanamiyorum. Siyah bir PSU cok mu siritir?
hocam sistem PZ oldugu icin hangi kablolar onde gozukecek? O zaman siyah PSU'da secenekler arasinda sleeve kablo ile birlikte.PSU değil de kablolar sırıtbiliyor. PSU gözükmüyor zaten. Kendi sistemim de beyaz, kablolar keşke beyaz olsa diyorum. Sleeve kablo almakta bir seçenek tabii ki.
CPU, PCI-e veya 12VHPWR/12x6 ve 24 pin anakart kablosu.hocam sistem PZ oldugu icin hangi kablolar onde gozukecek? O zaman siyah PSU'da secenekler arasinda sleeve kablo ile birlikte.