@LH44'un attigi PSU'yu alicam. Herkese tesekkurler konu kitilenebilir.CPU, PCI-e veya 12VHPWR/12x6 ve 24 pin anakart kablosu.
Eki Görüntüle 228645
Eki Görüntüle 228646
CPU üstte kaldığı için pek gözükmüyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 90.000 TL
- Makaleler
- 1
@Ayhan Dönmez, Gold Core serisi Düz C1000'in iç bileşen anlamında kısılmış hali. A tier'i hak edecek bir güç kaynağıda değil. A- veya B+.
Bilgi için teşekkürler, aynı fiyatta 1st Player ve MSI 850W Gold güç kaynağı vardı. Bu gece indiriminde 8000 TL idi. Düz C1000 olanlar 12K fırlamış. F/P niyetine bence alınır. Sonuçta A++ olmasına çok gerek olmadığını düşünüyorum, yeni üretimde, seride iç bileşen kalitesinden en fazla ne kadar kısılabilir? CWT yerine HEC üretimi. Bu seride sessizliğe daha fazla önem verildiğini duydum. Bence anlık fırsatları değerlendirmekte çok sorun yok. Yoksa zaten şu anki fiyatından alınmaz. 8000 TL'ye muadillerine göre alınırdı. Onun haricinde beyaz sisteme beyaz PSU ya da Sleeve kablo olayına katılıyorum, kullanıcı öyle istiyorsa öyle almalı. Zaten High Power'dan buralara gelindi. Bana kalsa High Power 1000W alsın, parası da cebinde kalır. Görsellik ön plandaysa fiyat şu anki olduğu gibi x2'ye yükseliyor. Bütçe dahilinde her şeyi almak mümkün tabii.
Zaten 1000W Overkill en baştan beri, 850W fazlasıyla yeterli bu sisteme. High Power alıp geçmesi lazımdı, bütçesi yoktu. Sonrasında bütçeyi artırdı belli ki. Anakart ve kasa kısmında da kesenin ağzı açılmış burada. En baştan zaten böyle aktarsaydı Premium parçalar önerilirdi. Bazı parçalar Premium olsa da çok önemi yok, anakart mesela X870E Aorus alındığında 1 FPS katkısı olmayacak Force kartına göre. Onları da aktarmıştım.
Son düzenleme:
Hocam tesekkurler yorumlariniz icin. Bence parca kalitesi toplanan hazir sistemlerin ustunde siz ne dusunuyorsunuz? Evet sonradan biraz daha kesenin agzini actik 850W yeterli olacak.Bilgi için teşekkürler, aynı fiyatta 1st Player ve MSI 850W Gold güç kaynağı vardı. Bu gece indiriminde 8000 TL idi. Düz C1000 olanlar 12K fırlamış. F/P niyetine bence alınır. Sonuçta A++ olmasına çok gerek olmadığını düşünüyorum, yeni üretimde, seride iç bileşen kalitesinden en fazla ne kadar kısılabilir? CWT yerine HEC üretimi. Bu seride sessizliğe daha fazla önem verildiğini duydum. Bence anlık fırsatları değerlendirmekte çok sorun yok. Yoksa zaten şu anki fiyatından alınmaz. 8000 TL'ye muadillerine göre alınırdı. Onun haricinde beyaz sisteme beyaz PSU ya da Sleeve kablo olayına katılıyorum, kullanıcı öyle istiyorsa öyle almalı. Zaten High Power'dan buralara gelindi. Bana kalsa High Power 1000W alsın, parası da cebinde kalır. Görsellik ön plandaysa fiyat şu anki olduğu gibi x2'ye yükseliyor. Bütçe dahilinde her şeyi almak mümkün tabii.
Zaten 1000W Overkill en baştan beri, 850W fazlasıyla yeterli bu sisteme. High Power alıp geçmesi lazımdı, bütçesi yoktu. Sonrasında bütçeyi artırdı belli ki. Anakart ve kasa kısmında da kesenin ağzı açılmış burada. En baştan zaten böyle aktarsaydı Premium parçalar önerilirdi. Bazı parçalar Premium olsa da çok önemi yok, anakart mesela X870E Aorus alındığında 1 FPS katkısı olmayacak Force kartına göre. Onları da aktarmıştım.
- Makaleler
- 1
Hocam tesekkurler yorumlariniz icin. Bence parca kalitesi toplanan hazir sistemlerin ustunde siz ne dusunuyorsunuz? Evet sonradan biraz daha kesenin agzini actik 850W yeterli olacak.
Son hali gayet iyi ve yeterli. Her parça sonuçta A Plus Tier olmak zorunda değil, aynı fiyatta ve segmentte birisi C Tier, diğeri A+ olsa zaten kaçırmadan bir diğerini alman lazım.
Demem o ki her şeyi fiyatına göre değerlendirmek lazım, o yüzden konu dahilinde yapılan önerilerin hepsi doğru. İnce eleyip sık dokuduğun ve kesenin ağzını açtığın için şu anda sistemin son hali senin için uygun olur. Şimdiden hayırlı olsun. Montajı dikkatli yapın zira hassas bir platform. Çok hata tolere etmez, sonrasında rastgele sorunlar çıkabiliyor. Dikkatli olmanızda fayda var.
Defalarca sistem toplamis bir arkadasimla birlikte toplayacagiz bir sikinti cikacagini dusunmuyorum ama yine de dikkat edecegiz tesekkurler.Son hali gayet iyi ve yeterli. Her parça sonuçta A Plus Tier olmak zorunda değil, aynı fiyatta ve segmentte birisi C Tier, diğeri A+ olsa zaten kaçırmadan bir diğerini alman lazım.
Demem o ki her şeyi fiyatına göre değerlendirmek lazım, o yüzden konu dahilinde yapılan önerilerin hepsi doğru. İnce eleyip sık dokuduğun ve kesenin ağzını açtığın için şu anda sistemin son hali senin için uygun olur. Şimdiden hayırlı olsun. Montajı dikkatli yapın zira hassas bir platform. Çok hata tolere etmez, sonrasında rastgele sorunlar çıkabiliyor. Dikkatli olmanızda fayda var.
Merhaba arkadaşlar biraz zaman geçti sistemi bir araya getireli 4 gün oldu ama yaşadığım yoğunluklardan dolayı dönüş yapamadım. Ekte göreceğiniz üzere sistemi topladım bazı noktalarda takılsak da kazasız belasız kurmayı başardık. Herkese teşekkür ederim. OCCT üzerinde yaptığım CPU testinin ekran görüntüsünü de eke koydum. Normal ya da extreme stres testinde dereceler aynı maximum gördüğüm 80.2 dereceydi. Sizce normal mi?
Ayriyetten önerdiğiniz test uygulamalarını da yazarsanız sistemin kararlılığını ve parçalarda bi sorun olup olmadığını anlayabiliriz.Merhaba arkadaşlar biraz zaman geçti sistemi bir araya getireli 4 gün oldu ama yaşadığım yoğunluklardan dolayı dönüş yapamadım. Ekte göreceğiniz üzere sistemi topladım bazı noktalarda takılsak da kazasız belasız kurmayı başardık. Herkese teşekkür ederim. OCCT üzerinde yaptığım CPU testinin ekran görüntüsünü de eke koydum. Normal ya da extreme stres testinde dereceler aynı maximum gördüğüm 80.2 dereceydi. Sizce normal mi?
Dosya Ekleri
Ayrıyeten önerdiğiniz test uygulamalarını da yazarsanız sistemin kararlılığını ve parçalarda bir sorun olup olmadığını anlayabiliriz.
Hayırlı olsun.
Cinebench R23 ve Memtest86 yapabilirsin.
İşlemci 9700X sıcaklığı bende 76 derecelere geldi. Bu testlerde normal diyorlar bu sıcaklıklara. Daha detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsin. Videoda yapılanı yapmak zorunda değilsin. Ben aynı değerleri girmedim işlemci farklı olduğu için ama yanılmıyorsam senin işlemci ile videodaki aynı.
Hayırlı olsun.
Cinebench R23 ve Memtest86 yapabilirsin.
İşlemci 9700X sıcaklığı bende 76 derecelere geldi. Bu testlerde normal diyorlar bu sıcaklıklara. Daha detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsin. Videoda yapılanı yapmak zorunda değilsin. Ben aynı değerleri girmedim işlemci farklı olduğu için ama yanılmıyorsam senin işlemci ile videodaki aynı.
hocam aksam test sonuclarini sizinle paylasacagim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet