Bütçe
80.000 TL
Asla verilmez, Colorful'u tercih edin böyle bir durumda.
Onu geçtim daha ucuza PNY ve Palit'i yine bulabilirsiniz.

Ya colurful u cok begendim incelemeleri de cok iyide satan kisinin adresi diye paylastigi yerde herhangi bir dukkan bile yok 5070 Ti satiyor bir tane kutusu jealtinleri falan acilmis (kendi soylemis bunu ilaninda gerci) cok almak istiyorum da hiç guven vermiyor.

Ya colurful u cok begendim incelemeleri de cok iyide satan kisinin adresi diye paylastigi yerde herhangi bir dukkan bile yok 5070 Ti satiyor bir tane kutusu jealtinleri falan acilmis (kendi soylemis bunu ilaninda gerci) cok almak istiyorum da hiç guven vermiyor.

Takip edin derim, çoğu kart için stok sorunu mevcut şu an.

Crimson desert basladik yarim kaldi onun acelesinden bakiniyorum boyle alel acele. En son idareten 9070XT falan alip bekliyeyim diyorumda onunda frame gen gorsel kalitesiyle ilgili kaynak bulamadim frame gen acmadan rr gibi ayarlari acmak cok mumkun degil gamers nexus un bir videosunda da frame gen olarak NVIDIA'nin cok gerisinde diyor.

Crimson desert basladik yarim kaldi onun acelesinden bakiniyorum boyle alel acele. En son idareten 9070XT falan alip bekliyeyim diyorumda onunda frame gen gorsel kalitesiyle ilgili kaynak bulamadim frame gen acmadan rr gibi ayarlari acmak cok mumkun degil gamers nexus un bir videosunda da frame gen olarak NVIDIA'nin cok gerisinde diyor.

Ölüm kadar kötü değil ama evet, geride.

O konuda zwormz'nin oyunla ilgili benchmark videolarına bakmanızı tavsiye ederim, AMD frame gen konusunda bildiğim kadarıyla (ben AMD kullanmıyorum) geride olsa da devasa bir kalite veya gecikme farkı yok fakat frame pacing sorunları mevcut yani görüntü akıcı hissettirmeyebiliyor. Bunu Crimson Desert özelinde son yamayla düzelttiler diye biliyorum ama NVIDIA'nın ardından görüntü keskinliği olarak da sizi tatmin eder mi bilemiyorum tabii, özellikle DLSS 4.5 preset m ile oynadıysanız oyunu FSR 4.1 bile olsa frame gen ile görüntü çok yumuşak gelebilir size.

80 bin liraya 5080 alacağıma en ucuz ve iyi olanlarından bir tane alır, kalan paraya da 5-6 aylık Steam kütüphanesi dizerdim. :D

Kasa kulagimin dibinde ya ses rahatsiz ediyor kulakliksiz oynuyorum biraz o yuzden onemli oluyor model . 5070 Ti bile yeterli bana 2.5k cozunurlugum zaten de model sayisi cok az hep sff model duzgun bi modele cikinca 5080e yaklasiyor.

O konuda Zwormz'nin oyunla ilgili benchmark videolarına bakmanızı tavsiye ederim, AMD frame gen konusunda bildiğim kadarıyla (ben AMD kullanmıyorum) geride olsa da devasa bir kalite veya gecikme farkı yok fakat frame pacing sorunları mevcut yani görüntü akıcı hissettirmeyebiliyor. Bunu Crimson Desert özelinde son yamayla düzelttiler diye biliyorum ama NVIDIA'nın ardından görüntü keskinliği olarak da sizi tatmin eder mi bilemiyorum tabii, özellikle DLSS 4.5 preset m ile oynadıysanız oyunu FSR 4.1 bile olsa frame gen ile görüntü çok yumuşak gelebilir size.

NVIDIA da denedim sasirdim zaten, onceden bu sekilde değildi simdi Crimson Desert da 3X de bile sadece kenarlarda minik bozulma haric 0 sıkıntı vardi.

Palit i siparis verdim.

Son düzenleme:
Ben colorfull aldım n11 den prostore satıcısıdan ürün elime ulaştı kargolama gayet güzeldi. Fiziksel olarak kartda bir sorun gözükmüyor. Pcyi daha toplamadım. Ama yorumlarda kullananlar memnun bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Karar sizin n11 de sadece bir ürün kalmış bilginize.

Ben colorfull aldım n11 den prostore satıcısıdan ürün elime ulaştı kargolama gayet güzeldi. Fiziksel olarak kartda bir sorun gözükmüyor. Pcyi daha toplamadım. Ama yorumlarda kullananlar memnun bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Karar sizin n11 de sadece bir ürün kalmış bilginize.
Tesekkurler yorumun icin, kasanin durumu ve sicaklik degerlerini paylasabilir misiniz? Palit siparis ettim dun henuz gelmedi karsilastirmis olurum gelince.

Tesekkurler yorumun icin, kasanin durumu ve sicaklik degerlerini paylasabilir misiniz? Palit siparis ettim dun henuz gelmedi karsilastirmis olurum gelince.
Sistemimde eksiklikler var o yüzden test edemiyorum. Colorful Almadan önce palit de tavsiye edilmişti. Bence iyi bir seçim yapmışsınız kafanız karışmasın güle güle kullanın. Sıcaklıkta ef fazla 4 5 derece fark eder diye düşünüyorum.