Lil Moresad
Gelişen
@Lil Moresad, anakartı B650 eagle ve soğutucuyu ondan almayın. Şimdi kalan parçalar ve bunlar için bütçeniz nedir?
Anakartı aldığımı varsayarsak 67070TL.
@Lil Moresad, anakartı B650 eagle ve soğutucuyu ondan almayın. Şimdi kalan parçalar ve bunlar için bütçeniz nedir?
Anakartı almayın. Anakartı önereceğim onun için bütçe sordum. Ayrıca kalan parçalar nedir?
Anakartı almayın. Anakartı önereceğim onun için bütçe sordum. Ayrıca kalan parçalar nedir?
İkinci elde alacağınız Patriot RAM'in fiyatı nedir?Şu anlık sadece SSD aldım 73870 TL kalıyor geriye.
İkinci elde alacağınız Patriot RAM'in fiyatı nedir?
57 bin TL kalıyor. Şunları da alınca 39 bin TL kalıyor. 9070XT alırsınız ekran kartı olarak ve sistem tamamlanır.Arıyorum halen daha muhtemelen 17 altına denk gelecek.
57 bin TL kalıyor. Şunları da alınca 39 bin TL kalıyor. 9070XT alırsınız ekran kartı olarak ve sistem tamamlanır.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
57 bin TL kalıyor. Şunları da alınca 39 bin TL kalıyor. 9070XT alırsınız ekran kartı olarak ve sistem tamamlanır.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Tamam zaten 5070 daha ucuz onu alırsınız.9070 istemiyorum 5070 istiyorum ben oyun oynamak için PC toplamıyorum iş yapmak için topluyorum.
ATX istiyorsanız ATX önereyim.Eatx kasaya Micro ATX anakart önerme sebebin nedir? Ve ASUS Prime B850M-K Gigabyte B650 eagledan daha mı iyi?
Tamam zaten 5070 daha ucuz onu alırsınız.
ATX istiyorsanız ATX önereyim.
Ekran kartında bunu alırsanız 4 bin TL bütçe artıyor. Anakart 5800 liraydı yani anakart için 10 bin TL bütçe kalıyor.
Hiçbir sorun olmaz. O ATX terimleri sadece anakartın boyutunu belirtiyor. ATX kasaya mATX anakart takabilirsiniz.Eatx kasada Micro ATX anakart sorun yaratmaz mı ne farkı olur.