Bütçe
80.000

Blood

Uzman
Yer
RİZE
Güncel şartlarda Türkiye de satışı olan telefonları öneri olarak atarsanız sevinirim. Tercihen Android almayı düşünüyorum fakat öneri olarak Apple modelleri de atabilirsiniz. Ekran özellikleri bataryası iyi olamsı yeterli bir etmen. GB mühim değildir. Fiyat performans olarak bakmayınız. En iyi fotoğraf çeken telefonları görmek ona göre seçim yapmak istiyorum. Ayrıyeten sosyal medya önceliği olan Apple gibi bir Android model var mı? Bunu da merak ediyorum. En az kırpma yapan. Bir fotoğraf yükseldiğinde fark ettiren bir Android model mevcutsa ilk tercihim olacaktır. Telefon konusunda bilgili kişilerin yardımı çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel şartlarda Türkiye de satışı olan telefonları öneri olarak atarsanız sevinirim. Tercihen Android almayı düşünüyorum fakat öneri olarak Apple modelleri de atabilirsiniz. Ekran özellikleri bataryası iyi olamsı yeterli bir etmen. GB mühim değildir. Fiyat performans olarak bakmayınız. En iyi fotoğraf çeken telefonları görmek ona göre seçim yapmak istiyorum. Ayrıyeten sosyal medya önceliği olan Apple gibi bir Android model var mı? Bunu da merak ediyorum. En az kırpma yapan. Bir fotoğraf yükseldiğinde fark ettiren bir Android model mevcutsa ilk tercihim olacaktır. Telefon konusunda bilgili kişilerin yardımı çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Huawei pura 80 pro.

Eğer beklersen Vivo X300 Pro Xiaomi 16 Ultra vs de gelecek.

iPhone 16 Pro alabilirsiniz zaten sosyal medya konusunda şu an Apple ile yarışacak pek fazla Android telefon yok.

Instagram sorunu çözüldü o donanımsal değil yazılımsal bir hataydı. iPhone yazılım konusunda temiz bir cihaz fakat şu an en basitinden X200 Ultra Türkiye'ye gelmedi ama gelmesi beklenebilir adamlar öküz gibi kamera paketi yapmış.

Huawei pura 80 pro.

Eğer beklersen Vivo X300 Pro Xiaomi 16 Ultra vs de gelecek.
Ne kadar bir zamana gelir dediğiniz modeller.
Xiaomi 15 Ultra veya Huawei Pura 80 Pro.
Huawei hala alınabilir bir telefon mu? Ambargolardan sonra pek ümit vermedim ben. 15 ultra konuyu açmadan aklımda olan ilk modeledi.
Vivo X200 Pro alabilirsin. Kamera olarak önerilen iPhone 16 Pro'dan da gömlek üstün.
Vivo X200 Pro pek düşünmemiştim karşılaştırmalı bir videosuna bakmam lazım.
iPhone 16 Pro alabilirsiniz zaten sosyal medya konusunda şu an Apple ile yarışacak pek fazla Android telefon yok.
En azından yanaşacak bir model yok mu?

Huawei hala alınabilir bir telefon mu? Ambargolardan sonra pek ümit vermedim ben. 15 ultra konuyu açmadan aklımda olan ilk modeledi.
Kamera ve batarya konusunda daha iyi. Fakat islemcisi vasat. Ayrica Android 12'de tikili kaldi. Ben olsam ya Xiaomi 14 Ultra ya da 15 Ultra alirdim. Ikisi de ayni sensoru kullaniyorlar kamera olarak.

Bence hazır İphone 17 vs tanıtılacak iken aciliyet yoksa bekleyin derim, belki beklenmedik sürpriz yapar apple. Az kalmışken şahsen ben beklerdim.
Apple modelleri ekosisteminde olmadıkça bana mantıklı gelemiyor. Sandığım kadarıyla yeni baya bir model gelecek beklenmeye değecek sanırım genel olarak.

S25 veya S24 modelleri pek uzak sanırım bu telefonlardan.