yusufumm07
Üstün
S25 Ultra.
Ne kadar bir zamana gelir dediğiniz modeller.
Huawei hala alınabilir bir telefon mu? Ambargolardan sonra pek ümit vermedim ben. 15 Ultra konuyu açmadan aklımda olan ilk modeledi.
Vivo X200 Pro pek düşünmemiştim karşılaştırmalı bir videosuna bakmam lazım.
En azından yanaşacak bir model yok mu?
Yani, air modeli geliyormuş sanırım en ince olarak. 9 Eylül'de tanıtılacak, belki hoşunuza giden ek bir özellik vs olur. Bence bu kadar az kalmışken bekleyin derim. Beğenmezseniz zaten üstteki seçenekler hala var olmuş olacak.Apple modelleri ekosisteminde olmadıkça bana mantıklı gelemiyor. Sandığım kadarıyla yeni baya bir model gelecek beklenmeye değecek sanırım genel olarak.
Yani, Air modeli geliyormuş sanırım en ince olarak. 9 Eylül'de tanıtılacak, belki hoşunuza giden ek bir özellik vs olur. Bence bu kadar az kalmışken bekleyin derim. Beğenmezseniz zaten üstteki seçenekler hala var olmuş olacak.
23 Ultra kullandım ben güzel cihazdı, ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum Apple sosyal medya konusunda bana halen daha üstün geliyor. Ama iş şarja geldi mi, hala sıkıntı büyük. Gerçi ben full parlaklık kullanıyorum hep telefonlarımı, s23 ultramda amoled yanığı olunca onu sattım. Şuan iphone 12 pro kullanıyorum.Apple modelleri ekosisteminde olmadıkça bana mantıklı gelemiyor. Sandığım kadarıyla yeni baya bir model gelecek beklenmeye değecek sanırım genel olarak.
S25 veya S24 modelleri pek uzak sanırım bu telefonlardan.
23 Ultra kullandım ben güzel cihazdı ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum Apple sosyal medya konusunda bana halen daha üstün geliyor. Ama iş şarja geldi mi, hala sıkıntı büyük. Gerçi ben Full parlaklık kullanıyorum hep telefonlarımı, S23 ultramda AMOLED yanığı olunca onu sattım. Şu an iPhone 12 Pro kullanıyorum.
Doğru air tek kamera, 9 Eylül'e kadar zam gelir mi o kadar ki ?Telefonların çoğu zamlanmış olacak. Bütçesiyle yüksek ihtimalle iPhone 17 alabilecek.
Air kamera olarak uzak durulması gerekiyor. 80 bin TL'den fazla veriyorsun, tek kamera.
Huawei kamera da iyi geri kalan kısımlarda kötü.Instagram vs de Samsung diğerlerine göre daha optimize deniliyor ne kadar doğru. Eğer öyleyse S25 Ultra alın.
Eylül Ekim'de yeni telefonlar tanıtılacak. Ama optimize olayı hepsi için geçerliyse Xiaomi 15u alınabilinir.
Huawei yazılım ve işlemciden iyi değil maalesef. Ama kamera konusunda rakibi yok şu an.
Doğru Air tek kamera, 9 Eylül'e kadar zam gelir mi o kadar ki?