- Makaleler
- 6
Güncel olması ileriye dönük beni daha az uğraştırır. Sürekli telefon değişen biri değilim.
1 nesil çok fark ettirmez. Xiaomi 14u uzun süre gider.
Güncel olması ileriye dönük beni daha az uğraştırır. Sürekli telefon değişen biri değilim.
Fiyat farkına değmez mi?1 nesil çok fark ettirmez. Xiaomi 14u uzun süre gider.
Yazlım konsu telefonun akıcı çalışması yeterli benim için. Öyle uçsun kaçsın oyun oynatsın derdim yok.Samsung ve Apple dışında telefonların yazılımlarını ben pek beğenmiyorum, güven vermiyor. Ben sizin yerinizde olsam S25 Ultra alırdım fakat sizin için yazılım önemli değilse diğer modellere bakabilirsiniz.
Yazlım konsu telefonun akıcı çalışması yeterli benim için. Öyle uçsun kaçsın oyun oynatsın derdim yok.
O zaman Mi 15U yada S25 U yeterli olucaktır.Profesyonel bir iş değil amaç. Kişisel arşiv için kaliteli fotoğraflar istiyorum. Video kalitesi de açıkçası umurumda değil.
Kullandığınız dile hiç hakim değilim. Kusura bakmayın pek bir şey anlayamadım.
Bence F/P olarak 14 Ultra al. Kamera ozellikleri ayni ve 15 bin TL daha ucuz. Tek fark ISP. Yani islemcinin fotografa dogrudan etkisi. Birinde son model Snapdragon islemci var (Xiaomi 15 Ultra). Birinde gecen senenin Snapdragon islemcisi var. (Xiaomi 14 Ultra).Mi 15 Ultra almayı düşünüyorum şuan izlenimim onun daha çok beni tatmin edeceği yönünde. Sasmsungun yapay zekası da fena değil gibi gösteriyor kendini.