Hocam teşekkür ederim bunu görmüştüm burdaki işlemci nasıldır 14700kda ki ısınma problemleri bunda var mıdır sadece iş için mi oyunda oynatır mi ve bunun yerine şu AMD işlemcili olanı al dediğiniz bir şey var mı?
Düz 5070 yapsak olmazmi,hani çok nadir de olsa oyun oynarım öyle harıl harıl iş yapmiyorum bilgisayar da iş gelirse oturup yaparım yoksa bazen oyun da oynarım onuda çok değil olursa en fazla Rust,pubg tarzı oyunlar onlarda çok nadir işte
Tek tek toplasak bir şeyler yaparız da hazır olunca 9900 kombinasyonlu sistem bulunmuyor veya seçtirmiyor, bir siteden toplayınca da aşırı pahalı oluyor.
Tek tek toplasak bir şeyler yaparız da hazır olunca 9900 kombinasyonlu sistem bulunmuyor veya seçtirmiyor, bir siteden toplayınca da aşırı pahalı oluyor.
Ben en fazla 60-70e işi bitiririm diyordum bundan birkaç ay önce şimdi 80e bile günlerdir düşünüyorum alamıyorum bir şey ya da olmuyor bir şekilde gerçekten çok sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum. Sağ olun gene yardımcı oluyorsunuz en son gene işin icinden cikamazsam i7 alıp geçeceğim ne yapayım.