80.000 TL'ye mimar için sistem toplama önerisi

Hocam teşekkür ederim bunu görmüştüm burdaki işlemci nasıldır 14700kda ki ısınma problemleri bunda var mıdır sadece iş için mi oyunda oynatır mi ve bunun yerine şu AMD işlemcili olanı al dediğiniz bir şey var mı?

İş odaklı, oyun oynarsınız ama bunların oyun performansı 14. Nesil kadar iyi değil, birkaç güncelleme geldi biraz daha toparlamışlardır.

Bu işlemciler ısınmıyor o konuda gayet iyi, render performansı da 14700K'den bir tık daha iyi.

AMD sistem bakıyorum ama 5070 Ti ile birlikte zor.

Düz 5070 yapsak olmazmi,hani çok nadir de olsa oyun oynarım öyle harıl harıl iş yapmiyorum bilgisayar da iş gelirse oturup yaparım yoksa bazen oyun da oynarım onuda çok değil olursa en fazla Rust,pubg tarzı oyunlar onlarda çok nadir işte

Tek tek toplasak bir şeyler yaparız da hazır olunca 9900 kombinasyonlu sistem bulunmuyor veya seçtirmiyor, bir siteden toplayınca da aşırı pahalı oluyor.

Tek tek toplasak bir şeyler yaparız da hazır olunca 9900 kombinasyonlu sistem bulunmuyor veya seçtirmiyor, bir siteden toplayınca da aşırı pahalı oluyor.

Ben en fazla 60-70e işi bitiririm diyordum bundan birkaç ay önce şimdi 80e bile günlerdir düşünüyorum alamıyorum bir şey ya da olmuyor bir şekilde gerçekten çok sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum. Sağ olun gene yardımcı oluyorsunuz en son gene işin icinden cikamazsam i7 alıp geçeceğim ne yapayım.

Tek tek olursa 9900X 5070 bir sistem toplanabiliyor, hazır olarak bulamadım.

Ultra Core 265k sistem bayağı avantajlı, 5070 Ti ekran kartı var Intel seçecekseniz onu almalısınız.

Tek tek olursa 9900X 5070 bir sistem toplanabiliyor, hazır olarak bulamadım.

Ultra Core 265k sistem bayağı avantajlı, 5070 Ti ekran kartı var Intel seçecekseniz onu almalısınız.
9900x 5070li sistem olsa çok iyi olur muş kendimiz Game garajdan toplasak olmaz mı ordan birleştirsek fiyat ne kadar olur ki

9900X 5070'li sistem olsa çok iyi olur muş kendimiz GameGaraj'dan toplasak olmaz mı oradan birleştirsek fiyat ne kadar olur ki

O şekilde F/P parça seçemiyoruz bazı parçalarda aşırı pahalı oluyor rakam uçup gidiyor.

İşlemciyi 9950X.
Anakartı B850M-K veya B650M-E.
RAM klev 64 GB veya Corsair 48 GB.
PSU 750W FSP.

Yaptığınızda 80.000 TL'ye çıkıyor.

240mm sıvı soğutma var, birkaç ayar ile idare eder.

@Mimar enes

Son düzenleme:

7950X işlemciye o sıvı soğutma daha mı uygun olur yoksa değişen bir şey olmaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…