Detaylar
Kim cevapladı?Mimar enes
Çalışkan
O şekilde F/P parça seçemiyoruz bazı parçalarda aşırı pahalı oluyor rakam uçup gidiyor.
İşlemciyi 9950X.
Anakartı B850M-K veya B650M-E.
RAM klev 64 GB veya Corsair 48 GB.
PSU 750W FSP.
Yaptığınızda 80.000 TL'ye çıkıyor.
240mm sıvı soğutma var, birkaç ayar ile idare eder.
@Mimar enes
Hocam B850 ile B650 arasında ne fark var çok fark var mı yani tam slot sayısı ya da hız faktörü hani aradaki farkı verip kesinlikle alınması lazım denir mi?
Mimar enes
Çalışkan
Hocam bunu yapamıyorduk burda nasıl yaptık fiyatıda iyi nasıl oldu anlamadım Ti yapmadik ekran kartıni ondan mı yoksa malzemeler mi kalitesiz?O şekilde F/P parça seçemiyoruz bazı parçalarda aşırı pahalı oluyor rakam uçup gidiyor.
İşlemciyi 9950X.
Anakartı B850M-K veya B650M-E.
RAM klev 64 GB veya Corsair 48 GB.
PSU 750W FSP.
Yaptığınızda 80.000 TL'ye çıkıyor.
240mm sıvı soğutma var, birkaç ayar ile idare eder.
@Mimar enes
Mimar enes
Çalışkan
İşte tam istediğim şey buydu gerçekten helal olsun hocam son kez söylemek istediğiniz bir şey var mı akşam bunu sipariş vereceğim.
İşte tam istediğim şey buydu gerçekten Helal olsun hocam son kez söylemek istediğiniz bir şey var mı akşam bunu sipariş vereceğim
İkilemde kaldığınız için yardımcı olmak adına belki 50 tane sistemi özelleştirip fiyatlarına baktım, çoğu 90k civarına sıçrıyor bazıları 100k, sadece bu sistemde bu fiyatı yakalayabildim.
Neyse, dediğim parçaları özelleştirip bakın sisteme, ek bir şeye gerek yok.
Mimar enes
Çalışkan
Hocam çok teşekkür ederim ilginiz ve yardımlarınız için çok sağolunİkilemde kaldığınız için yardımcı olmak adına belki 50 tane sistemi özelleştirip fiyatlarına baktım, çoğu 90k civarına sıçrıyor bazıları 100k, sadece bu sistemde bu fiyatı yakalayabildim.
Neyse, dediğim parçaları özelleştirip bakın sisteme, ek bir şeye gerek yok.
Yeni konular
-
-
-
Colorful B650M-E Pro sistem BIOS ayarı sonrası açılmıyor
- Grace Peace Homelander
-
-
-
HP Victus'ta açılışta USB takma çıkarma sesleri gelmesi sorunu
- Dolapdereli Sabri
-