Bütçe
800.000 TL
Kötü bir araba demedim zaten. Ayağını yerden keser, sorun da çıkarmaz. Ben şahsen sevemiyorum. Yanlış anlaşılmayayım.

Honda Accord bakabilirsin. Hem çok eski olmaz hem gemi gibi araçtır ve çok şıktır hem de sorunsuzdur. Sadece piyasası az yavaş.

Arabanın duruşu, endamı, asaleti beni kendine çekiyor. Üstelik 4.0 286 beygirlik motor. 800 bin civarına tonlarca ilan var ama piyasadaki araçlara göre ucuz olmasını kestiremiyorum. Günlük ortalama 10 kilometre civarı bir kullanımda uzun dönemde aşırı sorun çıkarır mı? 27 yaşında bir arabanın sorun çıkaracağını tabii ki biliyorum ama "BMW'ye ilk sahibi biner. Sonraki sahiplerine ise BMW biner." lafı doğru mu bilmiyorum. Ne dersiniz, işin içinden çıkılmayacak kadar sorun çıkarır mı bu arabalar?

Eki Görüntüle 168560

Bu videodaki Cayenne hakkındaki yorumları, bu arabaya da uyarlayabilirsin. Zenginsen ve 800.000 TL para senin için çok muhim değilse al ama aksi halde bulaşma derim :)

Arabanın duruşu, endamı, asaleti beni kendine çekiyor. Üstelik 4.0 286 beygirlik motor. 800 bin civarına tonlarca ilan var ama piyasadaki araçlara göre ucuz olmasını kestiremiyorum. Günlük ortalama 10 kilometre civarı bir kullanımda uzun dönemde aşırı sorun çıkarır mı? 27 yaşında bir arabanın sorun çıkaracağını tabii ki biliyorum ama "BMW'ye ilk sahibi biner. Sonraki sahiplerine ise BMW biner." lafı doğru mu bilmiyorum. Ne dersiniz, işin içinden çıkılmayacak kadar sorun çıkarır mı bu arabalar?

Eki Görüntüle 168560

Bu arabayı bir alırken sevinirsiniz bir de satarken. Tabii satabilirseniz.