Bütçe
800.000 TL
Makaleler
1
Arabanın duruşu, endamı, asaleti beni kendine çekiyor. Üstelik 4.0 286 beygirlik motor. 800 bin civarına tonlarca ilan var ama piyasadaki araçlara göre ucuz olmasını kestiremiyorum. Günlük ortalama 10 kilometre civarı bir kullanımda uzun dönemde aşırı sorun çıkarır mı? 27 yaşında bir arabanın sorun çıkaracağını tabii ki biliyorum ama "BMW'ye ilk sahibi biner. Sonraki sahiplerine ise BMW biner." lafı doğru mu bilmiyorum. Ne dersiniz, işin içinden çıkılmayacak kadar sorun çıkarır mı bu arabalar?

7f4ca3b1-fc45-403b-8c8e-738d7afd3515_image_for_silan_30502363_1920x1080.webp

Almayı düşünmüyorum zaten şimdilik, belki ileri zamanlarda. Sorun çıkarır mı diye yazmıştım ama değiştirilmiş. Cevabımı da aldım, çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamirat tadilat konusunda bilgi beceri ve garajın, veya bu imkanlara sahip arkadaşın varsa.
Aynı zamanda çok paran ve bu parayı harcayabilecek bolca vaktin de varsa, böyle fantastik araçlarla güzel vakit geçirebilirsiniz.

Eğer herhangi birini karşılamıyorsanız, hepimizin yaptığı en mantıklı seçenek olan ilanlara bakıp hayal kurabilirsiniz.

Tamirat tadilat konusunda bilgi beceri ve garajın, veya bu imkanlara sahip arkadaşın varsa.
Aynı zamanda çok paran ve bu parayı harcayabilecek bolca vaktin de varsa, böyle fantastik araçlarla güzel vakit geçirebilirsiniz.

Eğer herhangi birini karşılamıyorsanız, hepimizin yaptığı en mantıklı seçenek olan ilanlara bakıp hayal kurabilirsiniz.
Üniversite öğrencisiyim be usta, ne öyle bir para ne de öyle bir çevre var. Bu arabayı alabilirim, kampüste birkaç gün gezip piyasa da yapabilirim ama uzun dönemde düşününce gerçekten korkunç duruyor çıkarabileceği masraflar. İşe başlayınca mekanikten anlayan bir çevrem olursa kesinlikle böyle bir araba almadan ölmeyeceğim ama. O V8'in kükremesini duymak istiyorum kendi kulaklarımla.

Sağlam bir model olsa bile çıkaracağı sorunun altından zor kalkarsın. Üniversite öğrencisine gidecek araç değil maalesef.

Harcayacak zaman ve paran yok ise hayaline bile gerek yok. Bu araçlar ciddi mekanik parça fiyatına ve işçiliğine sahip, böyle bir v8 motorun yakıt tüketimi ciddi oranda yüksek olacaktır.

Yanlış anlama ya da anla, ayda 200 bin tl den az kazanıyorsan bu tarz araçlara bakmayacaksın, her araç herkese gitmez bu da o cinsten.

Mekanikten bir ses gelir uykuların kaçar, gecelerin uzun olur.

Bu paraya temiz Egea çok daha mantıklı.
Onun yerine temiz bir motorsiklet alırım, güzel bir araba alabilecek imkana ulaşana kadar da beklerim. Egea'lardan nefret ediyorum.

Harcayacak zaman ve paran yok ise hayaline bile gerek yok. Bu araçlar ciddi mekanik parça fiyatına ve işçiliğine sahip, böyle bir v8 motorun yakıt tüketimi ciddi oranda yüksek olacaktır.

Yanlış anlama ya da anla, ayda 200 bin tl den az kazanıyorsan bu tarz araçlara bakmayacaksın, her araç herkese gitmez bu da o cinsten.

Mekanikten bir ses gelir uykuların kaçar, gecelerin uzun olur.
Haklısın. Hayal işte. Kısa dönemde güzel, uzun dönemde korkunç.