800.000 TL'ye 1998 model BMW 540i alınır mı?

Bütçe
800.000 TL
Motosiklet al o zaman. Egea dediğin araba mis gibi araba. Taşır seni her türlü. Böyle fantezilere girmeyin, pişman olursunuz.

Motosiklet al o zaman. Egea dediğin araba mis gibi araba. Taşır seni her türlü. Böyle fantezilere girmeyin, pişman olursunuz.
Kötü bir araba demedim zaten. Ayağını yerden keser, sorun da çıkarmaz. Ben şahsen sevemiyorum. Yanlış anlaşılmayayım.

Herkesin heves ettiği bir şey var anlıyorum ama 800 bin liran varsa daha yeni az masraflı bir araba al.

Honda Accord bakabilirsin. Hem çok eski olmaz hem gemi gibi araçtır ve çok şıktır hem de sorunsuzdur. Sadece piyasası az yavaş.
Onu da çok seviyorum. Opel Vectra ile birlikte listede kendisi. Bakacağım, zaman gösterecek. Bütün tavsiyeleri değerlendireceğim son ana kadar.

Bu videodaki Cayenne hakkındaki yorumları, bu arabaya da uyarlayabilirsin. Zenginsen ve 800.000 TL para senin için çok muhim değilse al ama aksi halde bulaşma derim

Bu arabayı bir alırken sevinirsiniz bir de satarken. Tabii satabilirseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…