Maxtorices
Uzman
Arkadaşlar kendime kablosuz kulaklık arıyorum. Özellikle ANC bakıyorum çünkü gün içinde şeffaf mod ve gürültü engelleyici arasında çok geçiş yapmam gerekecek ortam var. iPhone 14 Pro kullanmaktayım şu an. Öyle pahalı bir şey de aramıyorum hatta 800'e bile zorlarken tereddüt ettim. Tasarım olarak AirPods gibi tasarım olması çok önemli çünkü garip grup tasarımlı diğer kulaklıklar benim kulağıma olmuyor. Biraz Trendyol'da gezdim şöyle bir kulaklık buldum;
MactivePro Air 4 ANC Bluetooth Kulaklık 2025 Seri Gürültü Engelleme ve Şeffaf Mod Aktif Kılıf Hediyeli Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bir sürü muadili var ama 400 500 bantlarında. Onlar kötüdür diye bakmadım. Bu kulaklık dediğim gibi AirPods gibi tasarımı var. Kuponla beraber 829'a kadar da düşüyor. Başka tavsiyeniz var mı? Ömrü gerekirse 1 sene olsun, yorumlarda ses iyi deniyor, dışarıya ses vermesin ve kulağımda patlamasın yeterli.
MactivePro Air 4 ANC Bluetooth Kulaklık 2025 Seri Gürültü Engelleme ve Şeffaf Mod Aktif Kılıf Hediyeli Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bir sürü muadili var ama 400 500 bantlarında. Onlar kötüdür diye bakmadım. Bu kulaklık dediğim gibi AirPods gibi tasarımı var. Kuponla beraber 829'a kadar da düşüyor. Başka tavsiyeniz var mı? Ömrü gerekirse 1 sene olsun, yorumlarda ses iyi deniyor, dışarıya ses vermesin ve kulağımda patlamasın yeterli.