Bütçe
800 TL

Maxtorices

Uzman
Arkadaşlar kendime kablosuz kulaklık arıyorum. Özellikle ANC bakıyorum çünkü gün içinde şeffaf mod ve gürültü engelleyici arasında çok geçiş yapmam gerekecek ortam var. iPhone 14 Pro kullanmaktayım şu an. Öyle pahalı bir şey de aramıyorum hatta 800'e bile zorlarken tereddüt ettim. Tasarım olarak AirPods gibi tasarım olması çok önemli çünkü garip grup tasarımlı diğer kulaklıklar benim kulağıma olmuyor. Biraz Trendyol'da gezdim şöyle bir kulaklık buldum;
MactivePro Air 4 ANC Bluetooth Kulaklık 2025 Seri Gürültü Engelleme ve Şeffaf Mod Aktif Kılıf Hediyeli Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bir sürü muadili var ama 400 500 bantlarında. Onlar kötüdür diye bakmadım. Bu kulaklık dediğim gibi AirPods gibi tasarımı var. Kuponla beraber 829'a kadar da düşüyor. Başka tavsiyeniz var mı? Ömrü gerekirse 1 sene olsun, yorumlarda ses iyi deniyor, dışarıya ses vermesin ve kulağımda patlamasın yeterli.

...ve kulağımda patlamasın yeterli.
Bunu soyleyip cakma AirPods atmaniz oldukca ironik ve talihsiz olmus.

Bu butcede silikonlu olarak bile guzel ANC'li bir TWS bulmak zorken, silikonsuz ve guzel ANC'li bir TWS icin butceyi arttirmaniz sart maalesef. Kaldi ki silikonsuz kulaklik + ANC kombosu, iyi yapmasi cok zor bir sey oluyor genelde.

Bunu soyleyip cakma AirPods atmaniz oldukca ironik ve talihsiz olmus.
İnanın piyasayı bilmediğim için zaten soruyorum. Yoksa direk alabilirdim.

Bu butcede silikonlu olarak bile guzel ANC'li bir TWS bulmak zorken, silikonsuz ve guzel ANC'li bir TWS icin butceyi arttirmaniz sart maalesef. Kaldi ki silikonsuz kulaklik + ANC kombosu, iyi yapmasi cok zor bir sey oluyor genelde.
Sizin önereceğiniz bir şey var mı? Bir kulaklığa ayıracak fazla bütçem yok şu an.

Silikonsuz ve ANC'li kriterlerinizden birinden vazgecmediginiz surece su anlik yok. Diger arkadaslarin da acikcasi pek onerisinin olacagini sanmiyorum bu butcede.
Silikon olmayınca kulağa oturmuyor. ANC olmasın o zaman. Bir arkadaş QCY T13 önerdi ama tasarımı hoşuma gitmedi. O tür kulaklıklar kulağımda durmuyor.

Silikon olmayınca kulağa oturmuyor.
Attiginiz kulaklik da silikonsuz? Kendinizle celismissiniz.
ANC olmasın o zaman. Bir arkadaş QCY T13 önerdi ama tasarımı hoşuma gitmedi. O tür kulaklıklar kulağımda durmuyor.
Silikonlu olan cogu kulaklik o turde olacaktir. O turde olmayanlar da ''nokta'' tarzinda, yani Galaxy Buds gibi oluyorlar. T13 tarzindaki kulaklik terimi cok genis bir tarzi kapsiyor, AirPods Pro da o tarzda cunku.

ANC zorunlulugu kalkarsa Redmi Buds 6 Active dusunulebilir.

Silikonlu olan cogu kulaklik o turde olacaktir. O turde olmayanlar da ''nokta'' tarzinda, yani Galaxy Buds gibi oluyorlar. T13 tarzindaki kulaklik terimi cok genis bir tarzi kapsiyor, AirPods Pro da o tarzda cunku.

ANC zorunlulugu kalkarsa Redmi Buds 6 Active dusunulebilir.
AirPods'larda hafif eğrilik var. Ben denediğimde kulağa iyi şekilde tutunuyordu. R50i için bütçeyi uzatabilirim. Bu ikisi arasından R50i mi yoksa Redmi Buds 6 mı daha iyi?

Attiginiz kulaklik da silikonsuz? Kendinizle celismissiniz.
Hocam ben kulaklığa detaylı bakmadım. Sadece görüp iyi midir diye konuya ekledim.

R50i tabii ki daha iyi olur ancak o da ''T13 tarzinda'' bir kulaklik oldugu icin onermemistim. Sizin icin sorun olmayacaksa alinabilir.
Sıkıntı yok. iOS için uyumu iyidir umarım. Arkadaşımın kullandığı çakma AirPods'ta bile pop up ve şarj gibi şeyleri gösteriyordu sistem. Başka arkadaşımda da kulaklığın şarjı için bile uygulamaya giriyordu. İncelemelerine bakmam lazım. 14 Pro ile kullanacağım.

@vanillamint, Hocam rahatsız ettiğim icin ozur dilerim, su an kuponla Redmi buds 6 lite 800TL’ye geliyor. Sizce alayım mı?

Son düzenleme: