800 TL Fare Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oxeen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 279
  • Etiketler Etiketler
    fare
Bütçe
800

Oxeen

Uzman
800 TL civarına fare bakıyorum tutuş şekli farketmez çok büyük bir fare olmasın yeterli.

M700BU veya Slingshot bakılabilir.
Slingshot güzel gözüküyor m700bu 1100tl gözüküyor 4 haneli fiyatlara çıkamayacağım. Peki şu mouse nasıl Razer DeathAdder Essential RZ01-03850200-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Beyaz Fiyatları ve Özellikleri ??

M700BU veya Slingshot bakılabilir.
Uzak dur. Kronik 2 sorunu var. Zamanında güzeldi ama artık çok da bir olayı yok. Zamanında 3 sene civarında kullandım. Slingshot daha mantıklı.
Tamamdır teşekkür ederim slingshot alacağım gibi

Mouse geldi güzel çalışıyordu Xpg Prime yazılımını yükledim Mouse güncellemesi yaparken hata verdi ve şu an mouse çalışmıyor yapabileceğim bir şey var mı mouse sıfırlanıyor mu bir şekilde acaba?

Son düzenleme:

Bilgisayarı kapat aç yap bir. Update atarken ne hatası verdi? Normalde bağlantısını kesip güncelleyip geri bağlıyor otomatik.

Bilgisayarı kapat aç yap bir. Update atarken ne hatası verdi? Normalde bağlantısını kesip güncelleyip geri bağlıyor otomatik.
İlk güncellemeyi sorunsuz yaptı 2. bir güncelleme çıktı onda hata verdi yazan yazıyı hatırlamıyorum ve mouse çalışmamaya başladı internette buna benzer bir iki sorun yaşayan kişi daha var mış

Başka bir mouse varsa onu tak Revo Uninstaller ile driverı komple temizle sonra tekrar kur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…