Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 800
Koneko Toujou
Üstün
XPG Slingshot RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Slingshot RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Slingshot RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Güncelde kullanıyorum öneririm. Bütçenin biraz altında ama gayet kaliteli.
![]()
XPG Slingshot RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Slingshot RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Slingshot RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Slingshot güzel gözüküyor m700bu 1100tl gözüküyor 4 haneli fiyatlara çıkamayacağım. Peki şu mouse nasıl Razer DeathAdder Essential RZ01-03850200-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Beyaz Fiyatları ve Özellikleri ??
Koneko Toujou
Üstün
Slingshot güzel gözüküyor M700bu 1100TL gözüküyor 4 haneli fiyatlara çıkamayacağım. Peki şu mouse nasıl Razer DeathAdder Essential RZ01-03850200-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Beyaz Fiyatları ve Özellikleri?
Uzak dur. Kronik 2 sorunu var. Zamanında güzeldi ama artık çok da bir olayı yok. Zamanında 3 sene civarında kullandım. Slingshot daha mantıklı.
Tamamdır teşekkür ederim slingshot alacağım gibiUzak dur. Kronik 2 sorunu var. Zamanında güzeldi ama artık çok da bir olayı yok. Zamanında 3 sene civarında kullandım. Slingshot daha mantıklı.
Mouse geldi güzel çalışıyordu Xpg Prime yazılımını yükledim Mouse güncellemesi yaparken hata verdi ve şu an mouse çalışmıyor yapabileceğim bir şey var mı mouse sıfırlanıyor mu bir şekilde acaba?![]()
En ucuz XPG Slingshot RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Slingshot RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Son düzenleme:
Koneko Toujou
Üstün
Tamamdır teşekkür ederim slingshot alacağım gibi.
Mouse geldi güzel çalışıyordu XPG Prime yazılımını yükledim mouse güncellemesi yaparken hata verdi ve şu an mouse çalışmıyor yapabileceğim bir şey var mı mouse sıfırlanıyor mu bir şekilde acaba?
Bilgisayarı kapat aç yap bir. Update atarken ne hatası verdi? Normalde bağlantısını kesip güncelleyip geri bağlıyor otomatik.
İlk güncellemeyi sorunsuz yaptı 2. bir güncelleme çıktı onda hata verdi yazan yazıyı hatırlamıyorum ve mouse çalışmamaya başladı internette buna benzer bir iki sorun yaşayan kişi daha var mışBilgisayarı kapat aç yap bir. Update atarken ne hatası verdi? Normalde bağlantısını kesip güncelleyip geri bağlıyor otomatik.
Koneko Toujou
Üstün
İlk güncellemeyi sorunsuz yaptı 2. bir güncelleme çıktı onda hata verdi yazan yazıyı hatırlamıyorum ve mouse çalışmamaya başladı internette buna benzer bir iki sorun yaşayan kişi daha var mış.
Başka bir mouse varsa onu tak Revo Uninstaller ile driverı komple temizle sonra tekrar kur.
Yok hocam mouse hiç görmüyor baya da beğenmiştim elime oturuşu hafifliği vs değişim talep ettim. Gelirse güncellemesini yapmadan kullanacağımBaşka bir mouse varsa onu tak Revo Uninstaller ile driverı komple temizle sonra tekrar kur.