F310 ve F710 berbat gamepad'ler. MSI GC20 vardı ona bakılabilir. 2. El DS4 bakılabilir.Merhaba,
Laptopta kullanmak için istiyorum. Oyun için sağlam bir şey arıyorum. Max 800 TL civarı olsa yeterli. Ucuza da olur fakat F/P sağlam bir şey iyi olur. Önerileriniz neler?
Detaylar
Kim cevapladı?Değiil, ergonomik olarak belki kişiden kişiye haklı olabilirsiniz ergonomisini beğenmeyen çok fakat kaya gibi gamepad yemin ederim. 2016-2017 gibi almıştım hala tertemiz çalışıyor.
O gamepad kronik sorunlu diye duymuştum. F310'u elime almıştım ama F710'u almadım. Hemen hemen aynı tasarım ve üstünde kaya gibi bir plastik olduğundan çok rahatsız edeceğini düşünüyorum. F310'da üst R1 L1 gibi tuşlar berbattı.Değiil, ergonomik olarak belki kişiden kişiye haklı olabilirsiniz ergonomisini beğenmeyen çok fakat kaya gibi gamepad yemin ederim. 2016-2017 gibi almıştım hala tertemiz çalışıyor.
Ayrıca logitech kaliteli bir marka olmasına rağmen müşteri memnuniyeti 0.
G435 kulaklığımın USB Dongle'ı ile bağlantısı koptu, 2 hafta amazondan aldığım Bluetooth Dongle gelmediği için kulaklıksız oyun oynadım. Üstüne kronik sorunlu ürün binince çok kötü oluyor. Müşteri memnuniyetinden şikayet etmemin nedeni ise Logitech resmi sitesine girdim bir tane bile destek sayfası yok.
Trust GXT590 Bosi Bluetooth Gamepad https://amzn.eu/d/7NNAwVE
2. El tercih edilebilir:
MSI FORCE GC20 V2 Gamepad https://amzn.eu/d/7lxIsfM
Erkan Karahan
Başarılı
El ergonomisi kişiden kişiye değişen bir şey değil, o gamepadin şekli zaten berbat. 2 saatten sonra eliniz ağrır.Değiil, ergonomik olarak belki kişiden kişiye haklı olabilirsiniz ergonomisini beğenmeyen çok
1 yıl kullandım, Xbox gamepad ile yan yana inceleyince ne kadar berbat bir tasarım olduğunu anlıyorsunuz.
Xbox gamepad'i dünyanın en ayrı seviyesi fakat ikisi arasında fiyat farkı uçurumdan büyük. Fiyatına göre kabul edilebilir bir ergonomi.El ergonomisi kişiden kişiye değişen bir şey değil, o gamepadin şekli zaten berbat. 2 saatten sonra eliniz ağrır.
1 yıl kullandım, Xbox gamepad ile yan yana inceleyince ne kadar berbat bir tasarım olduğunu anlıyorsunuz.
Melohholem
Başarılı
- Makaleler
- 1
F310 ve F710 ergonomik olarak berbatlar, oyun oynarken zevk almaktan çok çile çekersiniz. İkinci el 7.nesil Xbox veya 8BitDo alınabilir.
Tavsiye edeni bir göster bakalım kimmişKonu başlığı 800 lira ve sizler 2000 lira olan gameped tavsiye ediyorsunuz.
Yeni konular
-
R5 7500F için 25.000 TL bütçede Hepsiburada'dan ekran kartı tavsiyesi
- Mehmet Güler
-
-
-
-
-
-
-
-