Herkese hayırlı akşamlar. 800 TL civarında kablolu veya kablosuz fare arıyorum. Maksimum 1.100 TL'ye çıkabilirim ama o kadar olmazsa sevinirim. Ögrenciyim, burs yatınca alacağım. Palm grip kullanıyorum, el ölçülerim 20 cm X 8,5 cm. Kullandığım programlar yüzünden orta tıkı bolca kullanıyorum. Ucuz fareler çok hızlı bozuluyor o yüzden bir de Techolay ailesine sormak istedim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 800TL
SF26
Üstün
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...olu-optik-oyuncu-mouse-siyah-1147187977/detay ürüne ek olarak 1 takım Ultraglide fare paten için HYPERX HYPERX fire Haste 2 kontrol hız fare ayak buz sürümü kalınlığı 0.75mm fareler kayar - AliExpress 7 şu arkadaşı alabilirsiniz.Herkese hayırlı akşamlar. 800 TL civarında kablolu veya kablosuz fare arıyorum. Maksimum 1.100 TL'ye çıkabilirim ama o kadar olmazsa sevinirim. Ögrenciyim, burs yatınca alacağım. Palm grip kullanıyorum, el ölçülerim 20 cm X 8,5 cm. Kullandığım programlar yüzünden orta tıkı bolca kullanıyorum. Ucuz fareler çok hızlı bozuluyor o yüzden bir de Techolay ailesine sormak istedim.
@Toby Fox
SteelSeries prime derim fakat onunda küçük gelebilme ihtimali var. İkinci el G502 ve özellikle G402 çok ucuza satılıyor eski mouselar oldukları için , Palm grip için uygun onlar , ağır mouselar .Herkese hayırlı akşamlar. 800 TL civarında kablolu veya kablosuz fare arıyorum. Maksimum 1.100 TL'ye çıkabilirim ama o kadar olmazsa sevinirim. Ögrenciyim, burs yatınca alacağım. Palm grip kullanıyorum, el ölçülerim 20 cm X 8,5 cm. Kullandığım programlar yüzünden orta tıkı bolca kullanıyorum. Ucuz fareler çok hızlı bozuluyor o yüzden bir de Techolay ailesine sormak istedim.
Elim de steelseries prime var küçük değil ya palm tutuyorum.SteelSeries prime derim fakat onunda küçük gelebilme ihtimali var. İkinci el G502 ve özellikle G402 çok ucuza satılıyor eski mouselar oldukları için , Palm grip için uygun onlar , ağır mouselar .
SS prime veya G402 arasında kaldım, sonuç olarak G402 oldukça hoşuma gitti. Bulunduğum yerde 2. El yok ama mağazadan sıfır alıcam. Kullanım ve test videolarına bakıyorum şimdi. Fazladan tuş olması işime de yarar. Aldıktan sonra deneyimlerimi de buraya aktarırım almayı düşünen arkadaşlar olursa. Herkese teşekkürler 
SS prime den razer cobra geçtim resim de küçük gibiydi ama değilmiş elime tam oturdu hayırlı olsun.SS prime veya G402 arasında kaldım, sonuç olarak G402 oldukça hoşuma gitti. Bulunduğum yerde 2. El yok ama mağazadan sıfır alıcam. Kullanım ve test videolarına bakıyorum şimdi. Fazladan tuş olması işime de yarar. Aldıktan sonra deneyimlerimi de buraya aktarırım almayı düşünen arkadaşlar olursa. Herkese teşekkürler![]()
Amazon da gördüm 929 TL. mağaza da kaç tl hocam?SS prime veya G402 arasında kaldım, sonuç olarak G402 oldukça hoşuma gitti. Bulunduğum yerde 2. El yok ama mağazadan sıfır alıcam. Kullanım ve test videolarına bakıyorum şimdi. Fazladan tuş olması işime de yarar. Aldıktan sonra deneyimlerimi de buraya aktarırım almayı düşünen arkadaşlar olursa. Herkese teşekkürler![]()
Amazonda SS prime 1.050 TL ama yurt dışından geliyor. Vatan'da G402 buldum 945 TL. Gidip elden teslim almak daha mantıklı geldi.
SS prime 500 TL ye almıştım o kadar olmuş mu? Güzel vatandan elden almak daha iyi hem denemişsinizdir.Amazonda SS prime 1.050 TL ama yurt dışından geliyor. Vatan'da G402 buldum 945 TL. Gidip elden teslim almak daha mantıklı geldi.
SS prime 500 TL ye almıştım o kadar olmuş mu? Güzel vatandan elden almak daha iyi hem denemişsinizdir.
Hocam SS prime Türkiye'de 1.600 - 2.000 bandında satılıyor...
O zaman gerek yok. F/P diye almıştım zamanın da şu an pek de anlamı kalmamış.Hocam SS Prime Türkiye'de 1.600 - 2.000 bandında satılıyor...
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-