6699

Uzman
Merhaba herkese, iyi geceler. Yakın zamanda kablosuz kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum. Bir öneri yapabilir misiniz?

Bütçe: 800 TL

Kısa bir araştırma sonucunda Anker Soundcore R50i modelini buldum ama belki daha farklı önerileriniz mevcuttur. Öncelikli olarak, şarj süresi uzun olursa çok iyi olur. Mikrofonu ve ses kalitesi de ek olarak iyi olursa da çok güzel olur.

Şarj süresi kulakların 9 saat boyunca şarj etmeden kullanım sunuyor, Şarj süresi de çok kısa.
Sarj kutusuda rahat 15 gün gidiyor. Bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık.

Peki bir de QCY HT05 kulaklık ile karşılaştırsak sizce hangisi daha iyi?
HT05 daha iyi tercih olacaktir ancak karsilastirmasi zor iki urun zira FreeBuds SE 2 silikonsuz bir kulaklik. ''Silikonlu kulaklik alabilirim, daha iyi olur hatta'' derseniz HT05 almaniz cok daha mantikli zira batarya suresi olarak da iyi, hem de ANC var ve silikonlu kulaklik olmasi da ses sizmasini azaltiyor dogal olarak.

HT05 daha iyi tercih olacaktir ancak karsilastirmasi zor iki urun zira FreeBuds SE 2 silikonsuz bir kulaklik. ''Silikonlu kulaklik alabilirim, daha iyi olur hatta'' derseniz HT05 almaniz cok daha mantikli zira batarya suresi olarak da iyi, hem de ANC var ve silikonlu kulaklik olmasi da ses sizmasini azaltiyor dogal olarak.
Evet doğru ben silikon muhabbetini unutmuştum. Silikonlu daha iyi benim için. Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.