Aklımda 3 ancak cidden parasına değecek ise 2 tane ayakkabı almayı planlıyorum. Tabanı çok rahat olmalı, antrenman ve koşuya uygun olmalı (daha çok koşu). Teşekkürler. İki bölüme ayırıp ilk bölüme 3 tane, 2. bölüme 2 tane fiyatına değecek şekilde ayırırsanız sevinirim. 2 ayakkabı fiyatına değse bile 3 tane ayakkabı alabilirim. Bütçe kısıtlı sonuçta
.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 8000
Sky Elite Ff Mt 2
Sky Elite Ff Mt 2 1051A065-005 indirimli fiyatlar ve taksit imkanları ile .
FF MT serisini toplam 10 seneye yakın süre giydim, açık ara giydiğim en iyi iki ayakkabıdır.
Belki Lebron'un son ayakkabısı da antrenmanlar için iyi olabilir.
Hocam Asics markası için emin misiniz? Ekşi Sözlük'de herkes patlamalardan, soyulmalardan vs. bahsetmiş. Dürüst olmak gerekirse güvenemedim.Gel-pulse 15![]()
Sky Elite Ff Mt 2
Sky Elite Ff Mt 2 1051A065-005 indirimli fiyatlar ve taksit imkanları ile .www.asics.com.tr
FF MT serisini toplam 10 seneye yakın süre giydim, açık ara giydiğim en iyi iki ayakkabıdır.
Belki Lebron'un son ayakkabısı da antrenmanlar için iyi olabilir.
Üst segmentteki hiçbir ürününde böyle bir sorun gözlemedim. Tüm takım neredeyse herkes kullanıyordu ve sorun olmadı uzun sürede.Hocam Asics markası için emin misiniz? Ekşi Sözlük'de herkes patlamalardan, soyulmalardan vs. bahsetmiş. Dürüst olmak gerekirse güvenemedim.
Ayak numaram attıkları tabloya göre 40.5 ancak en küçük 41.5 var. Sıkıntı çıkartır mı?Üst segmentteki hiçbir ürününde böyle bir sorun gözlemedim. Tüm takım neredeyse herkes kullanıyordu ve sorun olmadı uzun sürede.
Onu tam bilmiyorum hocam, eğer Asics'in satışını yapan bir mağaza varsa deneyin derim.Ayak numaram attıkları tabloya göre 40.5 ancak en küçük 41.5 var. Sıkıntı çıkartır mı?
İstanbul Levent'teki bir AVM'de satışı vardı onu biliyorum tek.
Antalya'da oturuyorumOnu tam bilmiyorum hocam, eğer Asics'in satışını yapan bir mağaza varsa deneyin derim.
İstanbul Levent'teki bir AVM'de satışı vardı onu biliyorum tek.
Giyeni görmedim ama Puregel kolay kolay üzmez yastıklama açısından.Antalya'da oturuyorum. Hocam birde baktığım kadarıyla sanki bu koşu için daha iyi Gel-cumulus 26. Bakar mısınız?
Yeni konular
-
-
-
-
Selim Öztürk isimli içerik üreticisi, fikirleri tamamen GSMArena'dan çalıyor
- THE KEROXEA
-
-
-
-
-