İngiltere'de rastgele dükkanlarda yok mudur daha ucuza 23 22 falan.

Orada ithalatçı olayı var mı bilmiyorum. Ama varsa daha ucuza bulursun tabii. İthalatçı demek dediğim gibi dükkan ürünü demek, adam alıyor ucuza sonra ithalatçı garantili diye satıyor. Fakat İngiltere'de falan zaten ucuz olduğu için ekstra öyle işe girmiş olabileceklerini de pek sanmıyorum. Bizim ekonomi berbat olduğundan var böyle yöntemler.

Orada ithalatçı olayı var mı bilmiyorum. Ama varsa daha ucuza bulursun tabii. İthalatçı demek dediğim gibi dükkan ürünü demek, adam alıyor ucuza sonra ithalatçı garantili diye satıyor. Fakat İngiltere'de falan zaten ucuz olduğu için ekstra öyle işe girmiş olabileceklerini de pek sanmıyorum. Bizim ekonomi berbat olduğundan var böyle yöntemler.

Hocam garanti zaten iptal olmayacak mı ithalatçı alsamda aynı şey.

Umarım vardır bir sorduracağım.

Sonuç olarak hem daha ucuza alacaksın hem kafan rahat olacak. İthalatçıda mı için daha rahat olur resmi satıcıda mı?

İthalatçıda olur hocam garanti zaten iptal Türkiye'ye gelecek ürün resmi satıcındanda alsam Türkiye'de olduğu için değişmeyecek ama kaça gelir acaba arkadaşta yazmadı hala ben 23 24 civarına gelirse almayı düşünüyorum.