özcan deniz 7
Gelişen
Trdekini 32-33kya rastgele dükkanlar satıyor. Yurt dışındakini 27kya resmi Sony satıyor. Trde resmi satıcılı almak istersen zaten 40kdan aşağı yok.
Trdekini 32-33kya rastgele dükkanlar satıyor. Yurt dışındakini 27kya resmi Sony satıyor. TR'de resmi satıcılı almak istersen zaten 40kdan aşağı yok.
İngiltere'de rastgele dükkanlarda yok mudur daha ucuza 23 22 falan.
Orada ithalatçı olayı var mı bilmiyorum. Ama varsa daha ucuza bulursun tabii. İthalatçı demek dediğim gibi dükkan ürünü demek, adam alıyor ucuza sonra ithalatçı garantili diye satıyor. Fakat İngiltere'de falan zaten ucuz olduğu için ekstra öyle işe girmiş olabileceklerini de pek sanmıyorum. Bizim ekonomi berbat olduğundan var böyle yöntemler.
Orada ithalatçı olayı var mı bilmiyorum. Ama varsa daha ucuza bulursun tabii. İthalatçı demek dediğim gibi dükkan ürünü demek, adam alıyor ucuza sonra ithalatçı garantili diye satıyor. Fakat İngiltere'de falan zaten ucuz olduğu için ekstra öyle işe girmiş olabileceklerini de pek sanmıyorum. Bizim ekonomi berbat olduğundan var böyle yöntemler.
Hocam garanti zaten iptal olmayacak mı ithalatçı alsamda aynı şey.
Sonuç olarak hem daha ucuza alacaksın hem kafan rahat olacak. İthalatçıda mı için daha rahat olur resmi satıcıda mı?
Yurt dışından almanın asıl avantajı vergi iadesidir. Vergi iadesi almadıktan sonra PS5'i yurt dışından almanın pek manası yok.