Krmm

Üstün
Merhaba.

88.000 TL'ye bir sistem topladım. Ekran kartı ve SSD dahil değil. Çünkü şu an elimde var bu 2 parça.

Fotoğraflara bakıp parçaları İnceler misiniz arkadaşlar size zahmet. Her parçayı kaliteli seçmeye çalıştım. Aynı zamanda estetik bir sistem olacak şekilde seçtim.

Yorumlarınızı bekliyorum, çok teşekkür ederim şimdiden hepinize.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 188
  • 2.webp
    2.webp
    71,2 KB · Görüntüleme: 186
  • 3.webp
    3.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 184
Son düzenleyen: Moderatör:
NZXT'ye o parayı vereceğinize 1000 TL daha ekleyin ASUS ROG alın. Ayrıca satıcısı Sinerji, Sinerji'den bir şey almayın.

Hocam sinerjiden almam zaten hiçbir şeyi.

Asusa gelirsek, attığınız model ATX 3.0. Benim attığım PSU ATX 3.1

Ayrıca NZXT , A+ olarak nitelendirilmiş PSU tier listte.

Siz ne açıdan NZXT Önermediniz ?

@Oreki hocamın tavsiyesi üzerine seçmiştim bu psuyu.

Hocam sinerjiden almam zaten hiçbir şeyi.

Asusa gelirsek, attığınız model ATX 3.0. Benim attığım PSU ATX 3.1

Ayrıca NZXT , A+ olarak nitelendirilmiş PSU tier listte.

Siz ne açıdan NZXT Önermediniz ?

@Oreki hocamın tavsiyesi üzerine seçmiştim bu psuyu.
ATX 3.1 ve 3.0 arasında kesinlikle 3.1 olmalı dedirtecek bir fark yok. Ayrıca bir sorun yaşadığınızda asus 10 yıl garanti veriyor. Ses olarakta Asus çok daha sessiz. Ekstra olarak NZXT Türkiye'de herkes tarafından bilinen bir marka değil. İleride sistemi değiştirmeye kalktığınızda PSU'nun ASUS olması bile alıcı gözünde büyük artı yazacaktır. Asus'ta da 16 pin üzerinden 600w alabiliyorsunuz.

Muhtemelen adı 'ASUS ROG' olduğu için. Marka algısı...
Normalde Asus rog markasını severim , hatta şuan ki monitörüm Asus rog 4k oled. Fakat bazı konularda geri kalabiliyor. Mesela Asus rog 1200 watt platinum ATX 3.1 PSU su enteresan bir şekilde B segment olarak nitelendirilmiş. Ve fiyatı 13 bin civarı. NZXT ise hem daha ucuz hem daha üst segment. Bu yüzden Asusa bu konuda yanaşasım gelmedi.

Lf3 Pro işlemciniz için gereksiz ayrıca o parayada alınmaz, Phantom spirit ile soğutulabilen bir işlemci sonuçta, boşa masraf.

@Krmm

Merhaba.

88.000 TL'ye bir sistem topladım. Ekran kartı ve SSD dahil değil. Çünkü şu an elimde var bu 2 parça.

Fotoğraflara bakıp parçaları İnceler misiniz arkadaşlar size zahmet. Her parçayı kaliteli seçmeye çalıştım. Aynı zamanda estetik bir sistem olacak şekilde seçtim.

Yorumlarınızı bekliyorum, çok teşekkür ederim şimdiden hepinize.
Anakart pahalı geldi.

https://www.akakce.com/anakart/en-u...b3FSiICtIzBkrXKoTJSELHjPojHDpn7xoCq6UQAvD_BwE

Bu anakartın İncehesap stoğunun yenilenmesini bekleyebilirsiniz. Stok bitmeden önce 14.000 bandında idi.

Başına bela olacak şey Lian Li fanlar, kendine has kontrolü ve bağlantısı olan şeylerden uzak dur. Standart ARGB fan ve hızı kontrol için 4 pin PWM uçlu olsun ister ayrı kontrolcü ister anakarttan yönetirsin fan ve efektleri. ARGB ve fan çoklayıcı kablolarla anakartın sınırlı ARGB ve fan girişlerine bağlarsın.
Kullandığım kasanın Pro versiyonunda fanlar vs. her şey dahil:
Videosunu çekmiştim: