Xbox da o kadar temiz gamepad değil. Ben ve benim çevremde çok alan adam sıkıntı yaşadı. Her üründe arza olabiliyor. Bende de membrane plastiği patlamıştı.Sanmıyorum hocam. Bendeki Ultimate evet. Çok kafa yormaya gerek yok Gamepad için Xbox alıp geçeceksin. Çoğu ürün için böyle aslında.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Hareketli malzeme mutlaka yapar. Drifti eninde sonunda tadacaklar, kaçarı yok. Benim de sorunum üçte biri fiyatına üç katı iyi ürün aldıklarını iddia edenlerle.Şahsen elimde 3 adet orijinal tamirli Xbox kolu var. Ben de Xbox kolu muhteşem diyenlere inanmıyorum, ne olacak şimdi, dünyanın en kaliteli ürünü de sıkıntı yapabilir. Bizim burada bir konsol mağazasında bir sürü revizyonlu Xbox kolu var. Xbox ve PS kolları kalitelidir ama inanın onlar da arıza yapıyor. Aldıktan 1 hafta sonra analog arızası veren Xbox kolu gördüm. Elbette imkanı olan alsın. Sonuçta garantiden yenisi geliyor.
babaci
Üstün
Şahsen elimde 3 adet orijinal tamirli Xbox kolu var. Ben de Xbox kolu muhteşem diyenlere inanmıyorum, ne olacak şimdi, dünyanın en kaliteli ürünü de sıkıntı yapabilir. Bizim burada bir konsol mağazasında bir sürü revizyonlu Xbox kolu var. Xbox ve PS kolları kalitelidir ama inanın onlar da arıza yapıyor. Aldıktan 1 hafta sonra analog arızası veren Xbox kolu gördüm. Elbette imkanı olan alsın. Sonuçta garantiden yenisi geliyor.
Hocam teknolojik her üründe sorun yaşanabilir. Kutusundan bozuk da çıkabilir ona kabulüz. Burada olay kalite, bütçe ve hissiyat olarak kötü olan cihazın genel olarak kabul görmüş bir markadan iyi gibi pazarlanması. "Xbox gamepad mi DualSense mi alayım?" konularına bile bu 8BitDo denilen çöpü atıyorlardı.
Hocam teknolojik her üründe sorun yaşanabilir. Kutusundan bozuk da çıkabilir ona kabulüz. Burada olay kalite, bütçe ve hissiyat olarak kötü olan cihazın genel olarak kabul görmüş bir markadan iyi gibi pazarlanması. "Xbox gamepad mi DualSense mi alayım?" konularına bile bu 8BitDo denilen çöpü atıyorlardı.
8 Bitdo'nun Ultimate versiyonu zaten 9. nesilden daha iyi bir gamepad. Ultimate C ucuz bir alternatif insanlar Pusat Clutch veya F710 almasın diye.
Son düzenleyen: Moderatör:
babaci
Üstün
Olay sadece sorun yaşamak değil. Ürün hiçbir yönüyle kıyaslanamaz Xbox ile.Xbox da o kadar temiz gamepad değil. Ben ve benim çevremde çok alan adam sıkıntı yaşadı. Her üründe arza olabiliyor. Bende de membrane plastiği patlamıştı.
Arkadaşlar, ortam fazla gerilmesin. 8BitDo iyi bir firmadır. Microsoft lisanslı kolları bile var. Microsoft ise gördüğüm kadarıyla Xbox için lisans verdiği firmalara kablolu kol yaptırıyor.
Örnek bir modeli.
Elbette tartışma olabilir ama dozu aşılırsa iyi olmuyor.
Örnek bir modeli.
Elbette tartışma olabilir ama dozu aşılırsa iyi olmuyor.
8BitDo Ultimate C kullanıyorum son derece memnunum. Büyük ihtimalle size kötü ürün gelmiştir. Fakat gerçekten övüldüğü kadar mükemmel bir oyun kolu değil. Ama gayet güzel.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı