Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
3
Yer
Ankara
Arkadaşlar selam, özellikle 8BitDo'culara.

Gamepad olarak Xbox 9. Nesil kullanıyorum. İkinci bir Gamepad'e ihtiyacım oldu. Aslında üründen memnunum ama değişiklik olsun istiyorum. O yüzden şu meşhur 8BitDo'lardan biri olsun istedim.

Gamepad'lerden pek anlamıyorum. O yüzden kabaca şunları söyleyebilirim:
  • Kablosuz olsun.
  • Şarj edilebilir olsun.
  • Xbox 9. Nesil muadili olsun. Yani en az bu Gamepad'in taşıdığı özelliklere sahip olsun.
  • Bütçe önemsiz.

Teşekkür ederim.

Öncelikle site güvenilir mi? Satın aldığımda yurtdışından getirilecek değil mi? Ne kadar sürer teslimatı?

Bu gamepad'in özellikleri hakkında bilgin var mı? Diğer kablosuz 8BitDo'lardan farkı nedir? Xbox 9. Nesil ile arasındaki farklar nedir?

Ayrıca kendimle çeliştiğimi düşünme ama mesela şu an Xbox 9. Nesil gamepad'i 2.599 TL bulabiliyorum. Evet 8BitDo da kullanmak istiyorum. Ve evet, bütçe önemsiz. Ancak Xbox 9. Nesil'i zaten sevdiğimden, ondan daha pahalı bir ürünü satın almak yerine, zaten sevdiğim gamepad'i alma düşüncesi ağır basabiliyor.

Her ne kadar bütçe sorunu olmasa da sırf değişiklik olsun diye zaten kullanmaktan keyif aldığım bir ürünün fiyatından daha pahalı başka bir ürün satıın almak çok da mantıklı gelmiyor.