8BitDo Pro 2 Wired Controller for Xbox alınır mı?

huck2434

Uzman
Amazon'da fiyatı 2200 lira. Ergonomi olarak, kalite olarak nasıl bir kol sizce?

Dosya Ekleri

• IMG_7257.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 81
Amazon'da fiyatı 2200 lira. Ergonomi olarak, kalite olarak nasıl bir kol sizce?

Bunu al daha iyi bu.

Bu kol Xbox uyumlu mu hocam? Arkadaş Xbox'a özel üretilmiş bir kol alıyorsa mantıken Xbox için alıyordur.

Pro 2 oldukça kaliteli bir ürün, tetik tuşlarının sert olduğunu söyleyenler görmüştüm. Yay sesi de olabiliyor kullanımla beraber ama fiyatlar da benzerken Wired controller'a bu kadar para verilmemeli diye düşünüyorum. 9.nesil Xbox kolu daha uygun olur.

Xbox için istiyorsa düz Xbox 9. nesil alsın. Ben PC için soruyor diye düşündüm açıkcası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de bir sıkıntı var Xbox tarzı kollara alışamadım PS5 kullanıcısı olarak ondaki joystickler yan yana bu sebebten dolayı alışamamaktan korkuyorum.

Bende de bir sıkıntı var Xbox tarzı kollara alışamadım PS5 kullanıcısı olarak ondaki joystickler yan yana bu sebebten dolayı alışamamaktan korkuyorum.
Alışırsınız 1-2 günlük kullanımdan sonra, bir yerden sonra PS kollarıyla rahat edememeye başlarsınız büyük ihtimalle.

DualSense Xbox controller kadar ergonomik değil hocam ya ergonomik derken daha stabil çalısmıyor bende F710 var artık ellerimi yoruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…