Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Bunun yerine kablosuz Xbox 9. nesil controlleri tercih ederim.
Fiyatlar benzer.
Fiyatlar benzer.
Amazon'da fiyatı 2200 lira. Ergonomi olarak, kalite olarak nasıl bir kol sizce?
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) - PC-Switch - Steam Deck - Android ve iOS Uyumlu - Siyah
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Gamepad GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası ile profesyonel bir oyun kumandasının hassasiyetini ve performansını deneyimleyin. T4 Cyclone Pro, Hall efektli analog çubuklara ve tetikleyicilere sahiptir ve PC, Switch, Android ve iOS...
Bunu al daha iyi bu.
Stebb
Uzman
Bu kol Xbox uyumlu mu hocam? Arkadaş Xbox'a özel üretilmiş bir kol alıyorsa mantıken Xbox için alıyordur.![]()
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) - PC-Switch - Steam Deck - Android ve iOS Uyumlu - Siyah
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Gamepad GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası ile profesyonel bir oyun kumandasının hassasiyetini ve performansını deneyimleyin. T4 Cyclone Pro, Hall efektli analog çubuklara ve tetikleyicilere sahiptir ve PC, Switch, Android ve iOS...shop.connectgame.com.tr
Bunu al daha iyi bu.
Pro 2 oldukça kaliteli bir ürün, tetik tuşlarının sert olduğunu söyleyenler görmüştüm. Yay sesi de olabiliyor kullanımla beraber ama fiyatlar da benzerken Wired controller'a bu kadar para verilmemeli diye düşünüyorum. 9.nesil Xbox kolu daha uygun olur.
Xbox için istiyorsa düz Xbox 9. nesil alsın. Ben PC için soruyor diye düşündüm açıkcası.Bu kol Xbox uyumlu mu hocam? Arkadaş Xbox'a özel üretilmiş bir kol alıyorsa mantıken Xbox için alıyordur.
Pro 2 controller oldukça kaliteli bir ürün, tetik tuşlarının sert olduğunu söyleyenler görmüştüm. Yay sesi de olabiliyor kullanımla beraber ama fiyatlar da benzerken Wired bir controller'a bu kadar para verilmemeli diye düşünüyorum. 9.nesil Xbox kolu daha uygun olur.
Son düzenleyen: Moderatör:
Stebb
Uzman
Alışırsınız 1-2 günlük kullanımdan sonra, bir yerden sonra PS kollarıyla rahat edememeye başlarsınız büyük ihtimalle.Bende de bir sıkıntı var Xbox tarzı kollara alışamadım PS5 kullanıcısı olarak ondaki joystickler yan yana bu sebebten dolayı alışamamaktan korkuyorum.
Bende de bir sıkıntı var Xbox tarzı kollara alışamadım PS5 kullanıcısı olarak ondaki joystickler yan yana bu sebebten dolayı alışamamaktan korkuyorum.
DualSense alın hocam. O da PC'de çalışıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-