Detaylar
Kim cevapladı?01/12/2024 Tarihli Güncelleme:
Şu sıralar 8BitDo'nun internet sitesinde bulunan "8BitDo Ultimate Software V2 V1.05" isimli yazılımı indirip çalıştırmayı deneyen ama hata alıp yazılımı çalıştıramayan kullanıcılar görmeye başladım. Bunun üzerine inceleme konusunda paylaştığım link üzerinden kendim de test ettiğimde, şu an itibariyle 8BitDo'nun sitesinden ilgili yazılımı indirip çalıştıramadığımızı tespit ettim.
Bu incelemeyi paylaştığım gün kullanmış olduğum yazılım hâlâ bilgisayarımda yüklü ve hâlâ çalışıyor. Bu yüzden paylaşmak istedim. Ancak yine de 8BitDo'nun sitesinden ara sıra kontrol edip, bu sorun düzeltildiyse kendi sitesinden güncel yazılımı indirip kullanmayı tercih etmelisiniz.
İncelemeyi paylaştığım tarihte kullandığım ve hâlâ çalışmakta olan yazılım:
drive.google.com
VirusTotal sonucu:
Şu sıralar 8BitDo'nun internet sitesinde bulunan "8BitDo Ultimate Software V2 V1.05" isimli yazılımı indirip çalıştırmayı deneyen ama hata alıp yazılımı çalıştıramayan kullanıcılar görmeye başladım. Bunun üzerine inceleme konusunda paylaştığım link üzerinden kendim de test ettiğimde, şu an itibariyle 8BitDo'nun sitesinden ilgili yazılımı indirip çalıştıramadığımızı tespit ettim.
Bu incelemeyi paylaştığım gün kullanmış olduğum yazılım hâlâ bilgisayarımda yüklü ve hâlâ çalışıyor. Bu yüzden paylaşmak istedim. Ancak yine de 8BitDo'nun sitesinden ara sıra kontrol edip, bu sorun düzeltildiyse kendi sitesinden güncel yazılımı indirip kullanmayı tercih etmelisiniz.
İncelemeyi paylaştığım tarihte kullandığım ve hâlâ çalışmakta olan yazılım:
8BitDo_Ultimate_Software_V2_V1.05.rar
drive.google.com
VirusTotal sonucu:
Evet var. Titreşimi fena değil. Elimde Xbox 9. Nesil de var, ona göre titreşimi birazcık az ama yine de gayet yeterli bana göre.
- Makaleler
- 43
@Şişman Adam
Elinize sağlık, ürünün macOS veya iOS desteği var mı? İnternet üzerinde kesin bir bilgi bulamadım bu konu hakkında. Resmi İnternet sitesinde Ultimate 2 için destek olduğu belirtilmiş ancak 2C için bir şey söylenmemiş. Deneme şansınız var ise denerseniz sevinirim.
Elinize sağlık, ürünün macOS veya iOS desteği var mı? İnternet üzerinde kesin bir bilgi bulamadım bu konu hakkında. Resmi İnternet sitesinde Ultimate 2 için destek olduğu belirtilmiş ancak 2C için bir şey söylenmemiş. Deneme şansınız var ise denerseniz sevinirim.
- Makaleler
- 43
@Şişman Adam
Garip, zira App Store’da hem Ultimate Software, hem de Ultimate Software V2 bulunuyor. Üstüne kendi sitesinde de Apple ile uyumlu olduğunu belirttiği cihazlar var ve bu cihazların arasında Ultimate C de var. Ancak Ultimate 2C için hiçbir bilgi yok.
www.8bitdo.com
Garip, zira App Store’da hem Ultimate Software, hem de Ultimate Software V2 bulunuyor. Üstüne kendi sitesinde de Apple ile uyumlu olduğunu belirttiği cihazlar var ve bu cihazların arasında Ultimate C de var. Ancak Ultimate 2C için hiçbir bilgi yok.
8BitDo controllers are compatible with iPhone, iPad, Apple TV, Mac, Vision Pro now. | 8BitDo
8BitDo controllers are compatible with iPhone, iPad, Apple TV, Mac, Vision Pro now.
@EsatKa, maalesef net bir bilgim yok. Ultimate C'nin de fiilen Apple'da kullanılıp kullanılmadığını görmedim mesela. Bilgim üreticinin sitesindeki bilgilerle sınırlı.
Doğrudan link bırakayım hatta, açıkça Windows ve Android yazıyor:
Apple'da deneme fırsatım olduğunda deneyim sonuçları paylaşacağım.
Doğrudan link bırakayım hatta, açıkça Windows ve Android yazıyor:
https://www.8bitdo.com/ultimate-2c-wireless-controller/#:~:text=USB%2DA-,Tech%20Specs,-Compatibility
Apple'da deneme fırsatım olduğunda deneyim sonuçları paylaşacağım.
Bu arada ek bilgi vereyim; O malum sitedeki drift testi, yuvarlak analoglu gamepadlere göre yapılmış. O yüzden Ultimate 2C gibi kare analoglu gamepadler bu testte 8-9 gibi hall effect bir gamepade göre yüksek değerler veriyor gibi görünebilir.
Gamesir Cyclone 2 mesela yazılımdan yuvarlak analog ve kare analog olarak değiştirilebiliyor.
Yuvarlak analoglu hall effect bir kol 0 verecektir o testte. Hall effect bir gamepadde ölü bölge olmaz.
Gamesir Cyclone 2 mesela yazılımdan yuvarlak analog ve kare analog olarak değiştirilebiliyor.
Yuvarlak analoglu hall effect bir kol 0 verecektir o testte. Hall effect bir gamepadde ölü bölge olmaz.
Yuvarlak analoglu gamepadlerde sonuna kadar ittirebilirsiniz. Karelerde çemberi taşırmazsanız daha iyi olur.Arkadaşlar açıkçası gamepad'lerde ölü bölge testini nasıl yapmak gerektiğini tam bilmiyorum. Yani bu testi yaparken joystickler ile çember çizerken o çemberi taşırmamaya mı çalışmalıyız yoksa buna dikkat etmeden sınırsız bir şekilde joystick'i iterek çemberi çizmeye mi çalışmalıyız bilmiyorum.
Yeni konular
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-