8BitDo Ultimate C LB LT tuşları sert

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozan Elik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 293
  • Etiketler Etiketler
    8bitdo
Gamepadi bugün teslim aldım. AliExpress üzerinden söylettirmiştim. LB ve LT tuşları RB ve RT'ye göre biraz daha sert gibi. Bu normal mi?
Gamepadim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür şeylere pek takılmayın bence hocam.

Bana gelen üründe de LB, RB'ye göre daha kötü hissettiriyor.

İfadesi bırakılmış bu incelemede. Bende de aynı model var, pek bir sertlik farkı yok onu belirteyim, daha çok şansa bağlı.

Sert mi yapış yapış mı?
Yapışlık varsa para iadesini anında gönderirler muhtemelen kol da sizde kalır. Bu durumu yaşadım ve satıcı kral adam olduğu için Gamepad bedavaya geldi.

Sert mi yapış yapış mı?
Yapışlık varsa para iadesini anında gönderirler muhtemelen kol da sizde kalır. Bu durumu yaşadım ve satıcı kral adam olduğu için gamepad bedavaya geldi.

Siparişinizi nereden vermiştiniz? Ek olarak sert ve yapış yapış gibi ikisi de diyebilirim.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Siparişinizi nereden vermiştiniz? Ek olarak sert ve yapış yapış gibi ikisi de diyebilirim.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.
AliExpress üzerinden anlaşmazlık başlatabilirsiniz. Oradan para iadesi seçin, ne kadar iade istediğinizi seçin. Metni girin ve başlatın. Önce satıcı teklif verecek sonra Aliexpress. Satıcı genelde az teklif verir.

İki teklifi de beğenmezsem iade iptali sağlattırabilme şansım var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…