Bana gelen üründe de LB, RB'ye göre daha kötü hissettiriyor.
Sert mi yapış yapış mı?
Yapışlık varsa para iadesini anında gönderirler muhtemelen kol da sizde kalır. Bu durumu yaşadım ve satıcı kral adam olduğu için gamepad bedavaya geldi.
Bu tür şeylere pek takılmayın bence hocam.
İnceleme: 8BitDo Ultimate C tatlı inceleme
Merhaba forumdaşlar, bugün ders molamda laptop'umun batarya ömrünü test etmek için gündelik kullanım yapacaktım. Ben de en iyisi 1 haftadır kullandığım yeni Gamepad'imi inceleyeyim dedim. Keyifli okumalar! 8BitDo da ne? Aslında yurt dışında ülkemize göre biraz daha fazla bilinen bir marka...techolay.net
İfadesi bırakılmış bu incelemede. Bende de aynı model var, pek bir sertlik farkı yok onu belirteyim, daha çok şansa bağlı.
AliExpress üzerinden anlaşmazlık başlatabilirsiniz. Oradan para iadesi seçin, ne kadar iade istediğinizi seçin. Metni girin ve başlatın. Önce satıcı teklif verecek sonra Aliexpress. Satıcı genelde az teklif verir.Siparişinizi nereden vermiştiniz? Ek olarak sert ve yapış yapış gibi ikisi de diyebilirim.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
AliExpress üzerinden anlaşmazlık başlatabilirsiniz. Oradan para iadesi seçin, ne kadar iade istediğinizi seçin. Metni girin ve başlatın. Önce satıcı teklif verecek sonra AliExpress. Satıcı genelde az teklif verir.
Var, ancak hiç iade almayacağına 500-600 bile alsan iyidir?İki teklifi de beğenmezsem iade iptali sağlattırabilme şansım var mı?