Bu tür şeylere pek takılmayın bence hocam.

Bana gelen üründe de LB, RB'ye göre daha kötü hissettiriyor.

İfadesi bırakılmış bu incelemede. Bende de aynı model var, pek bir sertlik farkı yok onu belirteyim, daha çok şansa bağlı.

Sert mi yapış yapış mı?
Yapışlık varsa para iadesini anında gönderirler muhtemelen kol da sizde kalır. Bu durumu yaşadım ve satıcı kral adam olduğu için Gamepad bedavaya geldi.

Sert mi yapış yapış mı?
Yapışlık varsa para iadesini anında gönderirler muhtemelen kol da sizde kalır. Bu durumu yaşadım ve satıcı kral adam olduğu için gamepad bedavaya geldi.

Siparişinizi nereden vermiştiniz? Ek olarak sert ve yapış yapış gibi ikisi de diyebilirim.

Bu tür şeylere pek takılmayın bence hocam.

İfadesi bırakılmış bu incelemede. Bende de aynı model var, pek bir sertlik farkı yok onu belirteyim, daha çok şansa bağlı.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Siparişinizi nereden vermiştiniz? Ek olarak sert ve yapış yapış gibi ikisi de diyebilirim.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.
AliExpress üzerinden anlaşmazlık başlatabilirsiniz. Oradan para iadesi seçin, ne kadar iade istediğinizi seçin. Metni girin ve başlatın. Önce satıcı teklif verecek sonra Aliexpress. Satıcı genelde az teklif verir.

AliExpress üzerinden anlaşmazlık başlatabilirsiniz. Oradan para iadesi seçin, ne kadar iade istediğinizi seçin. Metni girin ve başlatın. Önce satıcı teklif verecek sonra AliExpress. Satıcı genelde az teklif verir.

İki teklifi de beğenmezsem iade iptali sağlattırabilme şansım var mı?