8BitDo Ultimate kalitesiz hissettiriyor

Satın alım sonrası mail atın onun için. Metni yollarım size.

Satın alım sonrası mail atın onun için. Metni yollarım size.
Teşekkür ederim hocam baktığımda eğer ek vergi gelmezse, sizin indirim kodunuz, kargo ücreti vs. 2300TL ye geliyor bilginiz varsa bu gamepad hakkında sizce iyi midir? 8bitdo ultimate 2 bile 4000TL şu anda almak istesem.

Teşekkür ederim hocam baktığımda eğer ek vergi gelmezse, sizin indirim kodunuz, kargo ücreti vs. 2300TL ye geliyor bilginiz varsa bu gamepad hakkında sizce iyi midir? 8bitdo ultimate 2 bile 4000TL şu anda almak istesem.
Çok kaliteli bir gamepad, 2.300 çok iyi fiyat.

Çok kaliteli bir gamepad, 2.300 çok iyi fiyat.
Cansınız bu gece ekstre kesilecek yarın sabah satın alacağım teşekkür ederim hocam. Gerçi yurtdışı alışverişinin bugüne yansıması imkansız provizyondan çıkamaz direkt alıyorum

Cansınız bu gece ekstre kesilecek yarın sabah satın alacağım teşekkür ederim hocam. Gerçi yurtdışı alışverişinin bugüne yansıması imkansız provizyondan çıkamaz direkt alıyorum

Dayanamadım aldım hocam. Karşı tarafa yazmam gereken maili müsait olunca atabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…