Detaylar
Kim cevapladı?Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Yanlış bilgi: 9. nesil Xbox kontrolcü için dongle kullanımına gerek yok.
Xbox kontrolcüsü bilgisayara dongle olmadan bluetooth ile bağlanmıyor, bunu not olarak düşmem gerek. Kablo ile bağlanması gerek.
8BitDo kullanan bir arkadaşım var ve bayılıyor bu kontrolcüye.
Son düzenleme:
8bitdo tavsiye ederim.İtopya'da 9. Nesil 1.999 TL'ye düşmüş ama 8BitDo Ultimate Bluetooth ile arasında gidip geliyorum, ne almalıyım? PC'ye alacağım.
8BitDo almalısın bana kalırsa hocam, hall effect sensörüyle çok iyi kontrolcü.
Emin misin? Dock olmadan kullanıyorum.Xbox kontrolcüsü bilgisayara dock olmadan bluetooth ile bağlanmıyor, bunu not olarak düşmem gerek. Kablo ile bağlanması gerek.
Dongle demek istemiştir hocam.
Tamam o da yok bende, direkt anakartta bluetooth var o yüzden dedim.
8BitDo Ultimate modelinde arkasındaki tuşlar işlevsel ise bence bunu almak daha mantıklı olur. 2 ürün arasında 400₺ oynuyor. 400₺ sizin için önemsiz ise xbox kontrolcü alın. Bende 9. nesil kontrolcü kullanıyorum ama şu an bir kontrolcü alacak olsaydım 8BitDo tercih ederdim açıkcası.
Ama bu modelin içerisinde kaç mAh değerinde bir batarya var o konuda bilgim yok. Eğer bu ürünün batarya kapasitesi sizin için yeterli değil ise 9. nesil kontrolcü alıp yanına "GP Recko Pro 2000mAh AA" pil gibi ürünler ile 4000mAh kapasiteye ulaşabilirsiniz.8BitDo Ultimate modelinde arkasındaki tuşlar işlevsel ise bence bunu almak daha mantıklı olur. 2 ürün arasında 400₺ oynuyor. 400₺ sizin için önemsiz ise xbox kontrolcü alın. Bende 9. nesil kontrolcü kullanıyorum ama şu an bir kontrolcü alacak olsaydım 8BitDo tercih ederdim açıkcası.
Batarya kapasitesi baya azmış.8BitDo Ultimate modelinde arkasındaki tuşlar işlevsel ise bence bunu almak daha mantıklı olur. 2 ürün arasında 400₺ oynuyor. 400₺ sizin için önemsiz ise xbox kontrolcü alın. Bende 9. nesil kontrolcü kullanıyorum ama şu an bir kontrolcü alacak olsaydım 8BitDo tercih ederdim açıkcası.
Ama bu modelin içerisinde kaç mAh değerinde bir batarya var o konuda bilgim yok. Eğer bu ürünün batarya kapasitesi sizin için yeterli değil ise 9. nesil kontrolcü alıp yanına "GP Recko Pro 2000mAh AA" pil gibi ürünler ile 4000mAh kapasiteye ulaşabilirsiniz.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: