arda24142

Becerikli
9.000 TL param var, sistemdeki bazı ekipmanları değiştirmek istiyorum. Ekipmanlarım:

ASUS TUF K3 gen 2 klavye.
ASUS TUF VG27AQ3A monitör.
ATK Dragonfly A9 Plus mouse.
Monster Pusat gamepad.
Razer BlackShark V2 kulaklık.
Klassegear 90x40 gray mouse pad.

Kafamda şu anlık fareyi Razer V3 Pro ve 2. ekran olarak Gigabyte 24 inç 200 Hz var, sizce ne almalıyım? Tavsiyelerde mümkünse yani Akko atack shark falan onlar olmasın sevmiyorum içime sinmiyor uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
9.000 TL param var, sistemdeki bazı ekipmanları değiştirmek istiyorum. Ekipmanlarım:

ASUS TUF K3 gen 2 klavye
ASUS TUF VG27AQ3A monitör
ATK Dragonfly A9 Plus mouse
Monster Pusat gamepad
Razer BlackShark V2 kulaklık
Klassegear 90x40 gray mouse pad

Kafamda şu anlık fareyi Razer V3 Pro ve 2. ekran olarak Gigabyte 24 inç 200 Hz var, sizce ne almalıyım?

@23783, @21312, @michaelscofield müsaitse yardımcı olur.

Merhaba.

Klavyeniz kötü sadece baktığımda. Diğer tüm ekipmanlarınız güzel. Gene de neden memnunsunuz veya değilsiniz onu soralım? Klavye boyut tercihiniz ve mouse tutuş şekliniz nedir? Günlük olarak mı yoksa FPS olarak mı alacaksınız?

Klavyeden memnunum ya boyut olarak da iyi hissiyatıda güzel geliyor bana bir tek mouse 8K Hz falan bir şey olsa daha iyi olur diye düşünüyorum bir de klavye boyutunu yine de söyleyeyim ya 75 ya da Full olması lazım 60 falan kullanmayı sevmiyorum mouse olarak palm diye geçiyor galiba tutuşum.

Merhaba.

Klavyeniz kötü sadece baktığımda. Diğer tüm ekipmanlarınız güzel. Gene de neden memnunsunuz veya değilsiniz onu soralım? Klavye boyut tercihiniz ve mouse tutuş şekliniz nedir? Günlük olarak mı yoksa FPS olarak mı alacaksınız?

FPS olarak yani CS oynuyorum harici Forza Horizon 5 FC 26 falan CS'yi günlük hayatta çok oynuyorum bazen 5 6 saati buluyor çoğu şeyden memnunum aslındada mouse ve bir yan ekran alsam fena olmaz gibi bu paraya ne tavsiye edersiniz.

Merhaba.

Klavyeyide aslında değiştirebiliriz iade edebilirim bütçe o zaman 12.000 falan oluyor.

Son düzenleme:

Yani 2.ekran 1080p olursa daha iyi olurda ek bir şey soracağım klavyeyi açmıştım 3 4 saat oldu yani pek memnun değilim onu da iade edeceğimde yerine W75 mantıklı olur mu iadede kutuda deforme yok sadece jelatini açtım ürüne ulaşmak için kabul ederler değil mi?

Abi 12.500 TL'ye bana klavye mouse bir de yan ekran mümkünse dikey olabilsin yoksa ileride F80 stant alırım.

Son düzenleme:
Yani 2.ekran 1080p olursa daha iyi olurda ek bir şey soracağım klavyeyi açmıştım 3 4 saat oldu yani pek memnun değilim onu da iade edeceğimde yerine W75 mantıklı olur mu iadede kutuda deforme yok sadece jelatini açtım ürüne ulaşmak için kabul ederler değil mi?

Abi 12.500 TL'ye bana klavye mouse bir de yan ekran mümkünse dikey olabilsin yoksa ileride F80 stant alırım.
İade ederler sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Daha önce aynısı olmuştu hatta kutu hafif yırtıktı sıkıntı olmamıştı.

İade ederler sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Daha önce aynısı olmuştu hatta kutu hafif yırtıktı sıkıntı olmamıştı.

Kutuda sorun yokta açmak için mecburi jelatini açtım onu açmadan klavyeye ulaşılmıyordu her şeyini hazırladım yarın firmaya gideceğim ederler gibime geliyor bana da.

Hocam ben ne alacağım ona karar veremedim ya.

Kutuda sorun yokta açmak için mecburi jelatini açtım onu açmadan klavyeye ulaşılmıyordu her şeyini hazırladım yarın firmaya gideceğim ederler gibime geliyor bana da.

Hocam ben ne alacağım ona karar veremedim ya.
Bende bir süredir klavye arıyorum. 3-4 tane konu açtım istersen bir göz atabilirsin.