9.500 TL civarına oyuncu monitörü tavsiyesi

Bütçe
9.500 TL
Şu sıralar her markayla alakalı şikayetler duyuyorum. Overdrive ayarını ufo testiyle en az ghosting/overshoot durumuna getirdiyseniz bu kısım tamamdır. ELMB zaten çoğu monitörde sıkıntılı çalışıyor (strobe crosstalk, parlaklık, titreme, ayarları kilitleme vb). Kontrast, netlik vb ayarlara dokunmayın. Masaüstünden 10 bit yapabilirsiniz. 10 bit yaptıktan sonra şu ayar açılıyorsa onu kapatın.

Teşekkürler hocam. Harika bilgiler veriyorsunuz.

Samsung G65B modeldeki monitör güncel 9599 TL fiyat ile satılıyor. Bu fiyata alınabilecek en iyi monitör bu gibi görünüyor. Genel bir indirim yapılmış bu ay. G6 OLED monitör 16.999 TL fiyatla satışta. 3 kez G65B modelde ölü piksel ve sıkışan piksel sorunlarından iade ettim ama monitörü çok beğendiğim için tekrar sipariş verdim bugün.

G6 OLED 16999 TL'e hiç kaçırılmaması gereken bir monitör gibi duruyor ama yanma riski var sizce alsam mı hocam yanma riskini aklımı geliyor şu an fiyatından dolayı @2254

Yanma olacak ama belirli bir süre veremem. 4 yılda sürebilir 10 ayda sürebilir. Tüm ekran 1-2 yılda komple yanmaz ama mesela tarayıcı çubuğu yanabilir. Asus oled kullanan bir arkadaşta 10.ayda falan görev çubuğu yanmıştı. Bunda da yanabilir ama kesin bir şey söyleyemem. Riskli ama çok güzel bir deneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…