SF26
Üstün
Yer kısmınızda Afyon yazıyordu, abimin arkadaşından biliyorum Afyon'daki 1-2 liseyi.
Yer kısmınızda Afyon yazıyordu, abimin arkadaşından biliyorum Afyon'daki 1-2 liseyi.
Bende 9. sınıfım denemelerde kendimle karşılaştırdım, genel olarak aynı seviyedeyiz. Bir tek benim matematik 27 doğru. Senin fiziğin bana göre iyi seviyede, bende 8 net gelmişti. Genel olarak baktığımda iyi bir tablo görüyorum ama senin için. Kareköklerden yanlış yapmışsın sanırım; karekökler basit, aslında yanlış yapmana şaşırdım. İnsanlar genelde fonksiyondan yanlış yapıyor. Matematikten karekök konusuna geri dönüp oradan tekrar yapsan yeterlidir şu an. Başka bir sorunun yok gibi gözüküyor. Denemenin düzeyine de bağlı tabii ki, deneme kolaysa bu veriler yanıltıcı olabilir.Arkadaşlar merhaba. 9. sınıfım konu tarama testi olduk. Sizce sonuclarim nasıl?
- Edebiyat- 25 Soru 2 Yanlış 23 Doğru
- Tarih- 15 Soru 1 Yanlış 2 Boş
- Coğrafya- 15 Soru 1 Yanlış 14 Doğru
- İngilizce- 10 Soru 1 Yanlış 9 Doğru
- Din K.- 10 Soru 3 Yanlış 7 Doğru
- Matematik- 25 Soru 5 Yanlış 3 Boş 17 Doğru
- Fizik- 12 Soru 1 Yanlış 1 Boş 10 Doğru
- Kimya- 12 Soru 3 Yanlış 1 Boş 8 Doğru
- Biyoloji- 11 Soru 2 Yanlış 1 Boş 8 Doğru
Fonksiyonlar konuyu anlatırken çok karmaşık geliyordu, soru yapa yapa biraz alıştım gibi.Bende 9. sınıfım denemelerde kendimle karşılaştırdım, genel olarak aynı seviyedeyiz. Bir tek benim matematik 27 doğru. Senin fiziğin bana göre iyi seviyede, bende 8 net gelmişti. Genel olarak baktığımda iyi bir tablo görüyorum ama senin için. Kareköklerden yanlış yapmışsın sanırım; karekökler basit, aslında yanlış yapmana şaşırdım. İnsanlar genelde fonksiyondan yanlış yapıyor. Matematikten karekök konusuna geri dönüp oradan tekrar yapsan yeterlidir şu an. Başka bir sorunun yok gibi gözüküyor. Denemenin düzeyine de bağlı tabii ki, deneme kolaysa bu veriler yanıltıcı olabilir.
Fonksiyonlardan orjinali alabilirsen çok iyi olur. Zor düzey bir kitap ama bana çok yararı oldu. Çok fazla soru tipi var orada ve fonksiyonda her soru tipini şu an biliyorum diyebilirim. Fonksiyondan neredeyse soru kaçırmıyorum o yüzden. Bizim olduğumuz denemede matematik 30 soruydu. Benim sürem yetmedi o yüzden 27 soru işaretledim onlarda doğru çıktı.Fonksiyonlar konuyu anlatırken çok karmaşık geliyordu, soru yapa yapa biraz alıştım gibi.
Karekök sorusunun taktığını bilmiyordum hocam. Deneme kolaydı.
Birde sizin matematik kaç soruydu hocam?
Hocam bilgi sarmalı var bende soru bankası matematikten. Hoca da sürekli ödev veriyor. İkinciyi almam imkansız gibi. Başarılar Hocam.Fonksiyonlardan orjinali alabilirsen çok iyi olur. Zor düzey bir kitap ama bana çok yararı oldu. Çok fazla soru tipi var orada ve fonksiyonda her soru tipini şu an biliyorum diyebilirim. Fonksiyondan neredeyse soru kaçırmıyorum o yüzden. Bizim olduğumuz denemede matematik 30 soruydu. Benim sürem yetmedi o yüzden 27 soru işaretledim onlarda doğru çıktı.
Bilgi Sarmal da güzel kitap sorun yok. Başarılar.Hocam bilgi sarmalı var bende soru bankası matematikten. Hoca da sürekli ödev veriyor. İkinciyi almam imkansız gibi. Başarılar Hocam.