900 TL beyaz renk fare önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Westa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 226
  • Etiketler Etiketler
    beyaz mouse
Bütçe
900 TL

Westa

Uzman
900 TL kadar bütçem var. Kablosuz mouse olursa biraz daha yukarıya çıkabilirim. Bu fiyatlarda güzel kablosuz beyaz mouse var mıdır? FPS tabanlı oyunlar oynuyorum.

Kargo çıkabiliyor sanırsam haberiniz olsun. Alanlara 90-100TL ücret çıkmış hep diye duydum. Alıcı ödemeli gönderiyormuş connectgame.

Kargo çıkabiliyor sanırsam haberiniz olsun. Alanlara 90-100TL ücret çıkmış hep diye duydum. Alıcı ödemeli gönderiyormuş connectgame.
Connectgame satış sonrası vs. hiç destek sağlamıyormuş ve internette yüzlerce bu deneyimden rahatsız olanlar var o yüzden o siteyi kullanmayı tercih etmek istemiyorum. Başka öneriniz var mıdır?

Connectgame satış sonrası vs. hiç destek sağlamıyormuş ve internette yüzlerce bu deneyimden rahatsız olanlar var o yüzden o siteyi kullanmayı tercih etmek istemiyorum. Başka öneriniz var mıdır?
Bu bütçede adam akıllı bir şey yok zaten. Ya buna razı olacaksınız ya da isteklerinizden vazgeçeceksiniz maalesef.

Önerimiz olmaz size o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…