Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 900 TL
pawEn
Üstün
Kargo çıkabiliyor sanırsam haberiniz olsun. Alanlara 90-100TL ücret çıkmış hep diye duydum. Alıcı ödemeli gönderiyormuş connectgame.
900 TL kadar bütçem var. Kablosuz mouse olursa biraz daha yukarıya çıkabilirim. Bu fiyatlarda güzel kablosuz beyaz mouse var mıdır? FPS tabanlı oyunlar oynuyorum.
Connectgame satış sonrası vs. hiç destek sağlamıyormuş ve internette yüzlerce bu deneyimden rahatsız olanlar var o yüzden o siteyi kullanmayı tercih etmek istemiyorum. Başka öneriniz var mıdır?Kargo çıkabiliyor sanırsam haberiniz olsun. Alanlara 90-100TL ücret çıkmış hep diye duydum. Alıcı ödemeli gönderiyormuş connectgame.
- Makaleler
- 1
Tutuş şeklin ve el ölçülerin nelerdir?
pawEn
Üstün
Bu bütçede adam akıllı bir şey yok zaten. Ya buna razı olacaksınız ya da isteklerinizden vazgeçeceksiniz maalesef.Connectgame satış sonrası vs. hiç destek sağlamıyormuş ve internette yüzlerce bu deneyimden rahatsız olanlar var o yüzden o siteyi kullanmayı tercih etmek istemiyorum. Başka öneriniz var mıdır?
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...
shop.connectgame.com.tr
Önerimiz olmaz size o zaman.Connectgame satış sonrası vs. hiç destek sağlamıyormuş ve internette yüzlerce bu deneyimden rahatsız olanlar var o yüzden o siteyi kullanmayı tercih etmek istemiyorum. Başka öneriniz var mıdır?