9000 TL'ye ikinci el RX 6800 alınır mı?

Eğer para biraz daha biriktirebilirsen arkadaşım sıfır ürün al derim. İkinci el hele elektronik kısmı senin için bilmem ama benim için sıkıntılı diyebilirim.

Eğer para biraz daha biriktirebilirsen arkadaşım sıfır ürün al derim. İkinci el hele elektronik kısmı senin için bilmem ama benim için sıkıntılı diyebilirim.
Evet riskli kısımları var fakat sıfır fiyatları hepimiz biliyoruz. Gidipte 6000 veya 3000 serisini sıfır almaya gerek yok pek. He 6700 gibi kartlar sıfır olsa bile çok iyi fiyatlara inebiliyor o zaman hak veririm. Onun dışında 7000 ve 4000 serisi kartlarda temiz olduğu sürece güvenilir bir kişiden veya mağazadan alınır ya ikinci el.

Hayırlı Olsun. Alınabilir.

Maksimum ederi 8K olması gereken bir kart. Yılbaşından önce 6000 TL'ye bulmuştum öyle diyeyim. Malum bir şahıs var o reklamını yaptıktan sonra herkes fiyat artırdı. Performans olarak bence harika bir kart.
Cok merak ettim malum şahıs

Sanırım video başlarken ürünleri havada akrobatik hareketler yaparak yakalayan kişi sanirim.
O şahıstan nefret ediyorum ya. Etmeyen var mı? Cidden böyle ürünleri ilah gibi tanıtıyor. "Evet arkadaşlar, mining yuzune ekran kartları alınmayacak derecede" iki gün sonra "500 kartlı mining setim"

Malum şahıs dediğinde direkt anlamalıydım

HashxvsvagagGvG

Bende isterdim mı gönlüm o yöndendi ama 0'ı 21k civarı maalesef o kadar para yok olsa bile o ekran kartına o kadar para vermek yerine riske girdim mecbur elimden gelen bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…