ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
9070 XT 699[imath], 9070 649[/imath] şeklinde bir haber var. Ayrıca Gigabyte gaming OC modeli çoğu benchmark testinde 7900 XTX'i geride bırakmış ya da eşit seviyede.

Benim düşüncem 600-$650'a düşerse XT modeli FSR 4 ile alınabilir. NVIDIA'nın felaket ötesi 5000 serisi piyasaya sürdükten sonra.

Bu linkte de FurMark skoru var;

Pahalı 5070 ile rekabet etmek istiyorsa çok daha düşük bir fiyattan çıkmalı.

Pahalı 5070 ile rekabet etmek istiyorsa çok daha düşük bir fiyattan çıkmalı.

"Beğenme" atan arkadaşların yurt dışında insanların, çöp olsun ama NVIDIA olsun algısına sahip olduklarını bilmediğini düşünüyorum. Bu fiyattan çıkış yaparsa 50 dolar üzerinde 5070 Ti olduğu için çok alıcı kaybeder, yoksa bende biliyorum 5000 serisinin balon olduğunu.

Son düzenleme:
7900XTX 5070 dengi mi?
7900XTX'in yer yer 4080S'i geçtiğini düşünürsek, 5080'in 4080S-4090 arası olduğunu düşünürsek, bu kart 5070 Ti- 5080 dengi oluyor.
5070 ile rekabet etmesine gerek yok.

Keşke bu kartları satın alacak herkes de senin gibi performans karşılaştırması yapsa, frame generation ile insanları büyüleyip satış üstüne satış yapacaklar. AMD çoğu insan için her zaman 2. seçenek oldu.

Fiyatlar fake olabilir, fake olmasa bile arz/talep zincirinden ötürü fiyatların oturması biraz zaman alacak. Partnerler gelen talebe göre üretim yapacaklar, üretim çok olursa fiyatlar düşecek, az olursa fiyatlar yükselecek. Şu an girilen fiyatlara çok önem vermeyin.

Keşke bu kartları satın alacak herkes de senin gibi performans karşılaştırması yapsa, frame generation ile insanları büyüleyip satış üstüne satış yapacaklar. AMD çoğu insan için her zaman 2. seçenek oldu.

Çıkış fiyatının 2 katına satılan kartları mı alacaklar?
Global olarak 5000 serisi kartlar 2 katı pahalı satılıyor neredeyse, üstüne eksik rop sayısı olan kartların üretildiğini varsayarsak pek tercih edilecek gibi durmuyor.
2 Tür rekabet var, 1 satış olarak, 2 güç olarak, satış olarak AMD hep alt tarafta kaldı zaten, güç olarak konuşuyorum ben.

Adamlar 5070 Ti'dan daha ucuza daha çok performans veren kart çıkartıyor marketing kısmında haklısın fakat fiyat gayet adil.

Çıkış fiyatının 2 katına satılan kartları mı alacaklar?

AMD kartların MSRP fiyatı ile aynı fiyattan satılacağını düşünüyor musun? 3.Parti kart satıcıları o kartlara kar koymadan mı satacak?

Global olarak 5000 serisi kartlar 2 katı pahalı satılıyor neredeyse, üstüne eksik rop sayısı olan kartların üretildiğini varsayarsak pek tercih edilecek gibi durmuyor.

NVIDIA o kartları geri topluyor ve değiştiriyor diye okumuştum, ki böyle bir durumun arkasında duracaklardır.

2 tür rekabet var, 1 satış olarak, 2 güç olarak, satış olarak AMD hep alt tarafta kaldı zaten, güç olarak konuşuyorum ben.

Konu başlığı ve benim yazdığım cevap fiyat ile alakalı, ben saf güç tarafından bahsetmedim. Zaten saf güç ve fiyat dışında esprisi kalmayacak mfg ve DLSS 4 yüzünden.

Konu başlığı ve benim yazdığım cevap fiyat ile alakalı, ben saf güç tarafından bahsetmedim. Zaten saf güç ve fiyat dışında esprisi kalmayacak mfg ve DLSS 4 yüzünden.

Herkes MFG ve DLSS mi kullanıyor? Şahsen saf kas gücünü daha çok seviyorum.
MFG şu an görüntüyü çok bozduğu için bir olayı yok.

NVIDIA o kartları geri topluyor ve değiştiriyor diye okumuştum, ki böyle bir durumun arkasında duracaklardır.

Garantisini veremezsiniz, böyle bir hata yapmaları başlı başına hata, driver sorunları ile mi, sorunlu kartlar ile mi, yanan kartlar ile mi uğraşacaklar?
Hepsini bir arada yapamazlar.

AMD kartların MSRP fiyatı ile aynı fiyattan satılacağını düşünüyor musun? 3.Parti kart satıcıları o kartlara kar koymadan mı satacak?

2000 Dolara aldığın kartı ASUS ürettiği için 4000 dolara aldığını nerede gördün?
Koyuyorlarsa bile fazla olmuyor, 200-300 dolar arası, Türkiye'ye gelirken vergi cart curt desek 500-600 dolar.
Aradaki 1500 dolar havadan mı geliyor? Yoksa stok sıkıntısı olduğu için fahiş fiyat giren satıcılara mı?