Evet eminim hocam. Hatta Lian Li markası bu modelin üretimiyle alakalı olarak ürünleri piyasadan geri çekip yeni model üreterek piyasaya tekrar sundular. Yani onlar da kabul etti hatalı üretim olduğunu. Şimdi ben bunu alırım, eski model gelir falan risk almayim :D

Farklı marka önerebilir misiniz? Lian Li sıvı soğutucular hakkında iyi şeyler duymadım.

Lian Li en iyi sıvı soğutmaları üretiyor hocam.

Öneririm orada sorun yok, Lian Li hakkında duyduklarınız yanlış olabilir, firma soğutucularına 6 yıl garanti veriyor.

LCD şart mı?
LCD şart değil de lianli hakkında redditte okuduğum şeylerden sonra bir tık korktum hocam. Mesela şunu alacaktım öncesinde.

Fakat lcd flickering sorunu diye aratınca çoğu kişide böyle şeyler yaşanmış. Lcd ekranda göz kırpması şeklinde sorun olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz ? Alınır mı bu ürün mesela.

LCD şart değil de Lian Li hakkında Reddit'te okuduğum şeylerden sonra bir tık korktum hocam. Mesela şunu alacaktım öncesinde.

Fakat LCD flickering sorunu diye aratınca çoğu kişide böyle şeyler yaşanmış. LCD ekranda göz kırpması şeklinde sorun olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz? Alınır mı bu ürün mesela.

Ben o modeli almam LCD olacaksa hydroshift, olmayacaksa performace Lite 360.

X870 şart mı hocam ? 9800x3d kullanacam zaten çok bir güç çekmeyecek. Bir de asus markasından olsun istiyordum ben.
Boş paket araba mı dolu paket araba mı?
Sırf marka için daha kötü bir anakart almaya gerek yok, 9800X3D top seviye işlemcilerden, güç çekmesi önemli değil.
Yoksa B650 falan alıp geçelim.

Boş paket araba mı dolu paket araba mı?
Sırf marka için daha kötü bir anakart almaya gerek yok, 9800X3D top seviye işlemcilerden, güç çekmesi önemli değil.
Yoksa B650 falan alıp geçelim.
Tamam o halde şöyle yapalım. Sizin attığınız x870E aorus elite modelini sinerji satıyor. Oradan bir şey kesinlikle almayı düşünmüyorum. Sizin attığınız modelin düz X870 modeli ile X870E Aorus pro modelinden birini alabilirim. Hangisini önerirsiniz ?

Şu ucuz olanı fakat vram sıcaklıkları 65 derecelerde

Şu daha üst modeli fakat vram sıcaklığı 54 derecelerde yani daha iyi

Yüksek hızlı USB bağlantılarına, fazla SSD slotuna, 24 saat yük altında çalışması gibi ihtiyaçlarınız yoksa B650 anakart alın geçin, X870E, dolu B850 oyun kullanıcısına bir şey kazandırmaz, paranızı daha yararlı bir parçaya ayırın.

@Krmm