Ethereal Librium
Başarılı
38mm radyatörden daha iyi soğutan hangi ürünmüş o hocam söyleyinde bilelim
Hocam şu attığım sıvı soğutucu alınır mı sizce ? son mesajımdaki. Siz lite önerdiniz fakat şimdi youtube üzerinden karşılaştırmasına baktım. Trinity daha iyi soğutuyor. Arada da çok fiyat farkı yok
38mm radyatörden daha iyi soğutan hangi ürünmüş o hocam söyleyinde bilelim![]()
Hocam şu attığım sıvı soğutucu alınır mı sizce?? Son mesajımdaki. Siz Lite önerdiniz fakat şimdi YouTube üzerinden karşılaştırmasına baktım. Trinity daha iyi soğutuyor. Arada da çok fiyat farkı yok
Lite 5 bin lira
Trinity 7.5 lira.
Bunun radyatör fanlarında rgb yok ama hocam. Gördüm bu attığınızı az önce.Tabii söylerim, bundan daha iyi bir Arctic soğutucu gösterin bakalım.
Düz Lite değil, bu ütteki Lite.
Bunun radyatör fanlarında RGB yok ama hocam. Gördüm bu attığınızı az önce.
Tabii söylerim, bundan daha iyi bir Arctic soğutucu gösterin bakalım.
Düz Lite değil, bu ütteki Lite.
Bu ürün Arctic Liquid Freezer kadar iyi değil ki soğutmada? Siz hiç incelemelere ve istatistiklere bakmadınız mı?
Hocam şunu buldum şimdi. Arctic'in en iyi sıvı soğutucusu sanırım bu , 7 mm h2O statik basıncı var. Ne dersiniz ? Lianli sıvı soğutucudan vazgeçtim.Bu ürün Arctic Liquid Freezer kadar iyi değil ki soğutmada? Siz hiç incelemelere ve istatistiklere bakmadınız mı?
Hocam siz de yorum yapar mısınız rica etsem. Üst linkteki sıvı soğutucu alınır mı ?Yok bakmadım ezbere konuşuyorum, varsa bundan iyi Arctic paylaşın bir veri, görelim.