Bütçe
950.000 TL
Ağır hasar kayıtlı bu bir, ikincisi elinde alır.
Sadece bir ilan gondermemistim.. Takip edilebilmesi için direkt sayfayı gönderdim.

Azıcık üstte yazdığım;
Piyasası neredeyse hiç olmasa da 1.6 T-GDi Hyundai i30 önerebilirim, daha yaşlı elbette. Neticede 10 yaşında araç, 800 bin liralara iyi tabii.

Konu sahibi de illaki piyasa aracı olacak demedi. Yoksa herkes 1.0 FireFLY, 1.3 JTD Egea önermeyi biliyor.

Piyasasının çok canlı olup olmaması sorun olmaz.

Son düzenleme:
Egea cross diyorum. Hem km düşük olur, hem de sıfıra yakın. 1.3 Multijet kendini kanıtlamış bir motordur. Az yakar çok kaçar.

Almışken de paketi bütçenize göre en yüksek Full almaya özen gösterin. O arabaya keyifle binersiniz boş paket almayın özellikli olsun.

Son düzenleme:
Bu bütçede sorunsuzluk deyince aklıma direk atmosferik motorlu araçlar geliyor. Onlarda pek sportif olmuyor. Allah kolaylık versin. Zor bir seçim sizi bekliyor.

Bir iki tane öneride de ben bulunayım. İlanları örnek amaçlı attım, daha temizlerini de denk getirme ihtimalin var.

Mesela Ford Focus ama 1.6 dizel olan versiyon, çekişi bunların iyidir. Altı ileri olması da güzel.

i20 olabilir mesela. Bu kasa son çıkan kasadan da iyi bana göre, çok sağlam araba. Altı ileri olması da güzel bir detay.

Ford Mondeo mesela. Piyasası bir tık zayıf ve performans olarak aman aman olmamasına rağmen diğer konularda gayet iyidir.

Astra olabilir mesela. 1.4 Turbo bayağı iyi yürüyor, ama yakıtı iyi tüketiyor aynı zamanda, performansı sağlamdır. Zincir değişim durumuna muhakkak bakılmalı ama, pahalı bunların çünkü zincir işçiliği. Bunların 1.6 dizellerinin de çekişi bayağı sağlam, o da olabilir.

Mesela Ibiza modeli de olabilir. TSI motorla güzel bir kombinasyon, gençler çok tercih ediyor. Güzel performansı var bence. Güzel bir araç, DSG dertleri de yok.

Bir iki tane öneride de ben bulunayım. İlanları örnek amaçlı attım, daha temizlerini de denk getirme ihtimalin var.

Mesela Ford Focus ama 1.6 dizel olan versiyon, çekişi bunların iyidir. Altı ileri olması da güzel.

i20 olabilir mesela. Bu kasa son çıkan kasadan da iyi bana göre, çok sağlam araba. Altı ileri olması da güzel bir detay.

Ford Mondeo mesela. Piyasası bir tık zayıf ve performans olarak aman aman olmamasına rağmen diğer konularda gayet iyidir.

Astra olabilir mesela. 1.4 Turbo bayağı iyi yürüyor, ama yakıtı iyi tüketiyor aynı zamanda, performansı sağlamdır. Zincir değişim durumuna muhakkak bakılmalı ama, pahalı bunların çünkü zincir işçiliği. Bunların 1.6 dizellerinin de çekişi bayağı sağlam, o da olabilir.

Mesela Ibiza modeli de olabilir. TSI motorla güzel bir kombinasyon, gençler çok tercih ediyor. Güzel performansı var bence. Güzel bir araç, DSG dertleri de yok.

900 civarlarına 2016 civarı Mondeo'lar çıkıyor. Bu araçlar sorunsuz mu? Parça fiyatı önemsiz.