AWOLNATION

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba,

Unlost'un hazır sistemlerinin 2'si arasında kaldım. Sizce bu sistemlerden hangisi satın alınır ve neden?

1.sistem:
GA SEKTÖR-X R5-7600 16 GB 1 TB SSD 16 GB RTX5070Ti

2.sistem:
GA SEKTÖR-X R7-9700X 32 GB 1 TB SSD 16 GB RX9070XT
9070XT ekran kartı Gigabyte, içerisindeki termal macun akıyormuş sanırım biraz sorunlu bir kart.

Bilgisayarı 2-4K çözünürlükte kullanacağım. Bazı komponentlerin kaliteli olmadığının farkındayım fakat paranın maliyeti ve enflasyonu düşününce peşin fiyatına 6 taksit seçeneği çok cazip. Bu bağlamda bu sistemlerden birini seçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı ve işlemci harici aynı sistemler zaten, işlemci ile işin yoksa 5070 Ti daha mantıklı. NVIDIA her ne kadar kendini bozmuş olsada
AMD sürücü konusunda hala daha geride.

Arkadaşlar merhaba,

Unlost'un hazır sistemlerinin 2'si arasında kaldım. Sizce bu sistemlerden hangisi satın alınır ve neden?

1.sistem:
GA SEKTÖR-X R5-7600 16 GB 1 TB SSD 16 GB RTX5070Ti

2.sistem:
GA SEKTÖR-X R7-9700X 32 GB 1 TB SSD 16 GB RX9070XT
9070XT ekran kartı Gigabyte, içerisindeki termal macun akıyormuş sanırım biraz sorunlu bir kart.

Bilgisayarı 2-4K çözünürlükte kullanacağım. Bazı komponentlerin kaliteli olmadığının farkındayım fakat paranın maliyeti ve enflasyonu düşününce peşin fiyatına 6 taksit seçeneği çok cazip. Bu bağlamda bu sistemlerden birini seçeceğim.

1750625269928.webp

Bütçeniz artmazsa işlemciyi 5 9600X e düşürebilirsin. Eğer ki peşin fiyatına taksit seçeneğini değerlendirmek istiyorsan 9070 XTli sistemi tercih ederim.

Eki Görüntüle 156740

Bütçeniz artmazsa işlemciyi 5 9600X e düşürebilirsin. Eğer ki peşin fiyatına taksit seçeneğini değerlendirmek istiyorsan 9070 XTli sistemi tercih ederim.

Hocam aynı ücrete daha iyi sistemler toplanabileceğini biliyorum, hiçbir site peşin fiyatına taksitlendirme yapmıyor. Ekran kartımı ve işlemcimi tutarak diğer parçaları zamanla değiştirebilirim. Bende o sisteme yakın hissediyorum fakat ekran kartının Gigabyte olması o tarafta kafamı kurcalıyor. Başıma iş almak istemiyorum.

Hocam aynı ücrete daha iyi sistemler toplanabileceğini biliyorum, hiçbir site peşin fiyatına taksitlendirme yapmıyor. Ekran kartımı ve işlemcimi tutanarak diğer parçaları zamanla değiştirebilirim. Bende o sisteme yakın hissediyorum fakat ekran kartının gigabyte olması o tarafta kafamı kurcalıyor. Başıma iş almak istemiyorum.
Hocam zaten yazdım değerlendirebilirsiniz.