Ethereal Librium

Başarılı
Arkadaşlar işlemcimin altında işaretlediğim yerde ufak siyah nokta çiziğe benzer gibi bir şey var. Fotoğrafı internetten aldım zira kamera ile çekilmeyi bırakın gözle dahi çok zor görülüyor. Üflemeyi ve peçete ile silmeyi denedim ama ürünün kendisinde var muhtemelen. Kullanımında veya OCCT AWX2 15 dakikalık stres testinde dahi bir problem görünmüyor. Bu her üründe var mı yoksa da ileride başıma dert açar mı?

Dosya Ekleri

• indir.webp
    indir.webp
    115,6 KB · Görüntüleme: 81
Bir şey olmaz öyle küçücük şeylerden. Zamanında benim i7 4770 işlemcimde de vardı bahsettiğine benzer bir iz; ancak yıllar boyunca kullandım sorun çıkmadı. Şuanda da kardeşimin bilgisayarında takılı ve taş gibi de çalışıyor.

Son düzenleme:
panik yapma, olay büyük ihtimalle kozmetik bir durum. İşlemci çalışıyor, stres testinde sıkıntı yok diyosun, demek ki teknik olarak taş gibi. O siyah nokta ya fabrikasyon bir izdir ya da çok ufak bir üretim hatası. Her üründe olmasa bile, bu tarz şeyler nadir denk gelebilir, ama performansa etkisi yoksa sıkıntı yaratmaz.

Eğer içini kurt yerse, garantiyle iletişime geçip net bilgi alabilirsin. Ama şahsen vur kır parçala devam modunda bir şey çıkmaz diye düşünüyorum. Keyfine bak

panik yapma, olay büyük ihtimalle kozmetik bir durum. İşlemci çalışıyor, stres testinde sıkıntı yok diyosun, demek ki teknik olarak taş gibi. O siyah nokta ya fabrikasyon bir izdir ya da çok ufak bir üretim hatası. Her üründe olmasa bile, bu tarz şeyler nadir denk gelebilir, ama performansa etkisi yoksa sıkıntı yaratmaz.

Eğer içini kurt yerse, garantiyle iletişime geçip net bilgi alabilirsin. Ama şahsen vur kır parçala devam modunda bir şey çıkmaz diye düşünüyorum. Keyfine bak

Dosya Ekleri

• IMG_2872.webp
    IMG_2872.webp
    930,8 KB · Görüntüleme: 46